- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

joysefke veterán válasz  huskydog17

üzenetére huskydog17

üzenetéreSzökőévente van 2db játékuk, szvsz már inkább kiadó mint fejlesztő a Valve, nincs is ezzel semmi gond, csak nehogy elmérjék a farkincájukat.... 
- 

joysefke veterán válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetéreEgy nagy, de megfelelően szarrágó ügyfelünk kitalálta, hogy ők márpedig nem veszik meg a mi cégünktől származó IP alapú (SIP) alközponthoz a mi SIP Softphone-jainkat, hanem nekik ingyen kell, mert annál ugye nincs olcsóbban. Na akkor jött az ötlet, hogy cégen belül teszteljünk le pár Windowson és Linuxon futó SIP-softphone és nézzük meg, mennyire kompatibilis a mi megoldásunkkal. Telepítettem asszem egy OpenSUSE-t meg kiválasztottunk talán 4 darab softphone-t... J. 
- 

joysefke veterán válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetéreMert előfordult már, hogy bizony kellett szopni a függőségekkel. Már legalább 3x leírtam azt ami most jön, de ha csak rágondolok olyan indulatok fognak el, hogy még egyszer le kell írnom: Legszívesebben megfogtam volna a 10 kilós LCD-t az asztalomon és addig vertem volna a sarkával a Linuxer fejlesztő száját míg statikuan bele nem fordítja az összes szaros shared libraryt a szaros programjába, hogy nekem csak felmásolni és elindítani kelljen a binárist, ahelyett, hogy a kibaszott függőségekkel szopok és netről kézzel kelljen összevadászni minden szaros libet míg az a vacak SIP Softphone amit odafosott sourceforge-ra el nem indul a friss susen. Legalább egy fél napom elment vele... Winen bakker odaadják a telepítőt és abban minden benne van, ne adj isten eleve kapsz egy portable futtathatót amibe minden fügvény statikusan bele van fordítva oszt jónapot. De neeem a Linuxnak ez nem jó, fel akarok rakni egy 10 megás programot de nem megy mert nem fér bele a filozófiába, hogy statikusan linkeljenek. Számomra ez epic fail. J. 
- 

joysefke veterán Régebben én olyan elvetemült voltam, hogy még ki is szedtem a fölös billentyűket  Van klaviatúra amelyiken jobb oldalt van a (vagy ott is van) win billentyű. Na az HC gamer kompatibilis Szvsz a Win7 ben annyira jó a start menüs search, annyira sokat használom, hogy ráált a kezem, hogy a start menüt billenytűvel nyitom fel egér helyett. Másrészt szerintem a legtöbb játék tiltja a Win billentyűt. J. 
- 

joysefke veterán válasz  pakriksz

üzenetére pakriksz

üzenetéreTe is csak össze vissza puffogsz, minimális konkrétummal. Ráadásul egyoldalóan, saját szájízed szerint mutatod be a dolgokat. nyomtatókkal konkrétan kevesebb baj szokott lenni mint vindózon. "kevesebb baj szokott" 
 Nekem Win-en sem szokott semmi baj lenni, mástól sem szoktam ilyet hallani.A dzsunka szar laptopok meg senkit sem érdekelnek (főleg mert a hulladék intel GPU miatt játszani alapból nem lehet rajtuk) és mert a laptopok olyan gyártói elcseszett drivereket használnak, aminél egy vindóz reinstallnál is imádkozni kell hogy minden jó legyen, Mi a francról beszélsz? Ez ökörség és megint egy pár hulladék HW alapján általánosítasz... 
 Miért van az, hogy az én Dell E6510-esem meg régebbi FuSi S7110 (?)-em meg régebbi szintén márkás gépeim mindig tökéletesen működtek és jól ment bennük a VGA-is (persze már amennyire elvárható volt tőle)Na de melyik OS-en van komplett függőségkezelés, beírom a szoftverkeresőbe, kattintok, letölt beállít, függőségestül mindenestül? Hát igen linuxon. Azért van rajta, mert kell rá a Windowson meg még azért nincs mert egyelőre nem kellett rá. A Linuxon a rengeteg dinamikusan linkelt shared library szükségessé teszi, míg Windowson a szoftver vagy tartalmaz már mindent, vagy az installerbe beledrótoztak egy C++ redistributable-t, Directx installert (stb) és úgy megvan már minden. Istenem mennyit szoptam Linuxon a szar függőségekkel  A win7 win8 ui váltás nem azért okoz gondot a szakembereknek mert nem találnak meg benne valamit, hanem mert szar, átláthatatlan a 8, és ami addig 3 kattintás volt, win 8-ban 10. Példának okádék a hálózati beállítások, amit xp-ben 1 kattintással el lehetett érni, win7-ben már 3-al, win8-ban meg bedobták jó mélyre XP-m már nincs, nem tudom leellenőrizni, de Win7-el hangulattól függően 0 vagy egy kattintás, erre varjál gombot: 
 Win gomb -> gépel: net -> kurzormozgatóval kiválaszt: Network and Sharing Center -> EnterJ. 
- 

joysefke veterán Amikor megjelent a Linuxos steam, akkor is alig támogaták a játékok a Linuxot és ez azóta sem változott. Az a 3% szvsz egy kezdeti fellángolás volt semmi más, a visszaesésben nem valamiféle MS-meg kiadói reakció van, hanem az érdeklődés lanyhulása. Mellesleg Gabe-ből kinézem, hogy pár hónapig simán hamisította az adatokat... A Linuxerek is meg tudták venni a saját Left4Dead példányukat, kicsit kockultak vele, de most mennek vissza a bash-hez ennyi, no meg a HUP-ba kántálni a hülyeségeiket. J. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest