- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #189 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Ezzel együtt furcsának találom, hogy éppen a Linuxnál van ezzel probléma, hiszen elvben a régebbi hardvereken is jobban fut, mint a win. A ma használatban lévő monitorok minimum felén még ma sincs DVI, csak sima D-Sub...Mindegy, túlragoztuk. Én elfogadom, hogy van akinek ez bejön. De továbbra sem hiszem, hogy tömeges játékplatform lesz (desktopon legalább is).
-
joysefke
veterán
válasz
CPT.Pirk #119 üzenetére
Egy nagy, de megfelelően szarrágó ügyfelünk kitalálta, hogy ők márpedig nem veszik meg a mi cégünktől származó IP alapú (SIP) alközponthoz a mi SIP Softphone-jainkat, hanem nekik ingyen kell, mert annál ugye nincs olcsóbban. Na akkor jött az ötlet, hogy cégen belül teszteljünk le pár Windowson és Linuxon futó SIP-softphone és nézzük meg, mennyire kompatibilis a mi megoldásunkkal.
Telepítettem asszem egy OpenSUSE-t meg kiválasztottunk talán 4 darab softphone-t...
J.
-
joysefke
veterán
válasz
CPT.Pirk #112 üzenetére
Mert előfordult már, hogy bizony kellett szopni a függőségekkel. Már legalább 3x leírtam azt ami most jön, de ha csak rágondolok olyan indulatok fognak el, hogy még egyszer le kell írnom:
Legszívesebben megfogtam volna a 10 kilós LCD-t az asztalomon és addig vertem volna a sarkával a Linuxer fejlesztő száját míg statikuan bele nem fordítja az összes szaros shared libraryt a szaros programjába, hogy nekem csak felmásolni és elindítani kelljen a binárist, ahelyett, hogy a kibaszott függőségekkel szopok és netről kézzel kelljen összevadászni minden szaros libet míg az a vacak SIP Softphone amit odafosott sourceforge-ra el nem indul a friss susen. Legalább egy fél napom elment vele...
Winen bakker odaadják a telepítőt és abban minden benne van, ne adj isten eleve kapsz egy portable futtathatót amibe minden fügvény statikusan bele van fordítva oszt jónapot.
De neeem a Linuxnak ez nem jó, fel akarok rakni egy 10 megás programot de nem megy mert nem fér bele a filozófiába, hogy statikusan linkeljenek. Számomra ez epic fail.
J.
-
stopperos
senior tag
De attól még a HL2, Portal, ... [Source motoros] játékok közepes beállításokkal simán elfutnak egy Vistán. Így csak azért indítok néha windows-t hogy ezekkel tudjak játszani. Sajnos újítani kellene az egész gépet, hogy olyan grafikus kártyát tudjak bele tenni, ami zárt driverrel támogatott normálisan (próbálkoztam Radeon HD 3450 AGP-vel, de az csak szigorúan kernel 3.2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest