Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• InVino86

aktív tag

válasz bwoay #209 üzenetére

A verseny alatt mint látható nagyon sokan arcade stilusra szavaztak, szimulatorra nem igazan, meg ha a szimulatorba lettek volna akkor sem.
    És most egy lényeg: KB 20adszorra is leírtam h plz max 5 versenyt írjanak mint a többi resznel, igy megvalogatja az ember mit ir oda. Mit ne mondjak valaki 10 versenyt is irt vagy 10 akciot. És olyan is volt, hogy felsorolt 5 Versenyt legyen akár Arcade stilus aztán meg 5 Versenyt szimulatorban, de a szimulator versenyeket meg a szimulatorba irtak.
    Enis latom azt, hogy egy versenyben vannak szimulatorok meg arcade kinek mi, de ha mar ugy lett h verseny ala menjen mar akkor mijert nem oda szavazták, 20. felszolitasra sem.
    Mint irtam mindenkinel az elso 5 az adott kategoriaban szamitott, vkinel arcade ment el, vkinel szimulator verseny, es ahol tudtam egyberaktam ha volt meg hely.
    pl: 3 Arcade versenyt irt 2-t meg a szimulator ala de verseny, igy azt odaraktam, manualban.
    A PC ALL pedig olyan h tokmindegy ki milyen kategoriaba irta a jatekot az összes olyan nevü jatek szavazatát összeszámolta. És ebben sem értek el a Verseny szimulátorok sok szavazatot.

Nowhereman: Most így szavazás után plz írd ide le, hogy te milyen játékstílusokat javasoltál volna. Ilyen stilusokra is lehetett szavazni, hogy milyenek legyenek.

Új hozzászólás Aktív témák