- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
oda van írva hogy milyen beállításokon fut, a grafikai preset-ekbe minden beletartozik, az AA és az aniso is... kb minden játéknál ez van. Ahol nem lehet tudni mik a pontos beállítások azt custom-nak szokták nevezni, nem ultra-nak meg high-nak... Egyébként kisebb grafikán még többet gyorsult volna...
De értem én kitaláltad hogy a mantle nem jó, és aki az ellenkezőjén állítja az mint kamu
Biztos az m$ is azért kezdte el a dx12-t fejleszteni, mert a mantle alaptalan marketingcucc... -
Én meg akkor leírom újra neked, és azoknak, akik nem képesek nemhogy egy hsz-t, hanem egy mondatot sem értelmezni: a felhasználók 99%-át a játékok érdeklik,
Na, én itt hagytam abba a csevegést.Az hagyján, hogy totál dilettáns vagy a témához, de még Te ülsz a magas lovon.
-
Mivel mindegyik tőzsdei cég, így egyértelmű, hogy a profit számít. A felhasználói elégedettség csak egy eszköz a profit növeléséhez.
A procik esetében valóban műxik amit leírtál, mert van egy közös ISA; az x86 utasításkészlet.
A VGA-k esetében sosem volt ilyen állapot, minedgyik DX-en, vagy OpenGL-en keresztül működött - többé, kevésbé egyformán.
Emlékszem még bőven arra az időkre, amikor egy ATi 9200 kártyának sokkal szebb képe volt, mint egy Fx 5600-nak, vagyis ugyanazt a programkódot egyik máshogy értelmezte, mint a másik. És ez 12-13 éve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Steam topic
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest