- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
oda van írva hogy milyen beállításokon fut, a grafikai preset-ekbe minden beletartozik, az AA és az aniso is... kb minden játéknál ez van. Ahol nem lehet tudni mik a pontos beállítások azt custom-nak szokták nevezni, nem ultra-nak meg high-nak... Egyébként kisebb grafikán még többet gyorsult volna...
De értem én kitaláltad hogy a mantle nem jó, és aki az ellenkezőjén állítja az mint kamu

Biztos az m$ is azért kezdte el a dx12-t fejleszteni, mert a mantle alaptalan marketingcucc... -
Én meg akkor leírom újra neked, és azoknak, akik nem képesek nemhogy egy hsz-t, hanem egy mondatot sem értelmezni: a felhasználók 99%-át a játékok érdeklik,
Na, én itt hagytam abba a csevegést.
Az hagyján, hogy totál dilettáns vagy a témához, de még Te ülsz a magas lovon. -
Mivel mindegyik tőzsdei cég, így egyértelmű, hogy a profit számít. A felhasználói elégedettség csak egy eszköz a profit növeléséhez.
A procik esetében valóban műxik amit leírtál, mert van egy közös ISA; az x86 utasításkészlet.
A VGA-k esetében sosem volt ilyen állapot, minedgyik DX-en, vagy OpenGL-en keresztül működött - többé, kevésbé egyformán.
Emlékszem még bőven arra az időkre, amikor egy ATi 9200 kártyának sokkal szebb képe volt, mint egy Fx 5600-nak, vagyis ugyanazt a programkódot egyik máshogy értelmezte, mint a másik. És ez 12-13 éve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem kétlem, hogy gondoltál rá, de le már nem írtad