Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
oda van írva hogy milyen beállításokon fut, a grafikai preset-ekbe minden beletartozik, az AA és az aniso is... kb minden játéknál ez van. Ahol nem lehet tudni mik a pontos beállítások azt custom-nak szokták nevezni, nem ultra-nak meg high-nak... Egyébként kisebb grafikán még többet gyorsult volna...
De értem én kitaláltad hogy a mantle nem jó, és aki az ellenkezőjén állítja az mint kamu
Biztos az m$ is azért kezdte el a dx12-t fejleszteni, mert a mantle alaptalan marketingcucc... -
Én meg akkor leírom újra neked, és azoknak, akik nem képesek nemhogy egy hsz-t, hanem egy mondatot sem értelmezni: a felhasználók 99%-át a játékok érdeklik,
Na, én itt hagytam abba a csevegést.Az hagyján, hogy totál dilettáns vagy a témához, de még Te ülsz a magas lovon.
-
Mivel mindegyik tőzsdei cég, így egyértelmű, hogy a profit számít. A felhasználói elégedettség csak egy eszköz a profit növeléséhez.
A procik esetében valóban műxik amit leírtál, mert van egy közös ISA; az x86 utasításkészlet.
A VGA-k esetében sosem volt ilyen állapot, minedgyik DX-en, vagy OpenGL-en keresztül működött - többé, kevésbé egyformán.
Emlékszem még bőven arra az időkre, amikor egy ATi 9200 kártyának sokkal szebb képe volt, mint egy Fx 5600-nak, vagyis ugyanazt a programkódot egyik máshogy értelmezte, mint a másik. És ez 12-13 éve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest