- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mivel vannak, akik értik, nem a leírásban van a bukfenc.
Szerinted ez mi: "A Mantle nem egy átfogó grafikai megoldás, hanem egy trükk a gyenge AMD processzorok eladására, illetve persze a memória-zabálás miatt persze 3GB-os AMD kártyákat is kéne hozzá venni." - ha ennél szájbarágósabban akarnám leírni, turmixgép kéne.

Költői kérdés volt! Én zártam a témát.
Galdech: Gratulálok a multis méréshez, amire külön írtam, hogy nem mérvadó (jövőbe látás #23: "persze, itt majd jön a "bezzeg BF4 multi + Civ." - beszólás"), mert nem a CPU miatt limites, a BF4 pocsék kódjáról elég sok helyen olvasni.
Éppen a magas CPU-igény miatt hoz a Mantle az e tekintetben relatíve gyenge bármilyen CPU miatt. Tényleg user error van, de nem nálam.
Itt meg elég sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Éppen a magas CPU-igény miatt hoz a Mantle az e tekintetben relatíve gyenge bármilyen CPU miatt. Tényleg user error van, de nem nálam.
Itt meg elég sötét.