- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Eredetileg Beats by Monster volt a dolog, és mivel a Monster értelmes minőséget gyártott, így akkor pusztán túlárazott volt, de jó minőségű. 2011-ben miután a HTC felvásárolta következett be a szakítás a Monsterrel és akkor lett Beats by Dr. Dre belőle, ki tudja kihez került át a gyártás. Na ebben az időben született cuccok kifejezetten silány minőségűek lettek.
Amennyire olvasgatom a v2.0-és verziók viszont kifejezetten jóra sikeredtek még mindig basszusra van kihegyezve, de már tényleg felső kategória felé közeledik és eléri a 30e fülesek kategóriáját, persze a 80e-s saját szintjén... Szóval az "enyhe" túlárazás megmaradt.@Khelben: Egy szóval se mondtam, hogy rossz lenne, de ez nagyon mellék piacuk, és tényleg van hasonló minőségű olcsóbb alternatíva.
-
nubreed
veterán
válasz
dealerman #47 üzenetére
Nem tudok teljesen egyetérteni ezzel a listával.A Sony nekem iszonyatos csalódás az utóbbi pár évben. Szarabbnál szarabb füleseket hoznak ki, próbáltam jó párat, tudom miről beszélek. Ellenben az Audio Technica nincs a megfelelő helyén, abszolút a top kategóriában, az első 3 hely környékén kéne, hogy legyen. Iszonyú jó minőségű fülesei vannak, nagyon jó ár/érték aránnyal, sokkal jobb elismerést érdemelne. Ugyanabban a kategóriában egy AT fényévekkel megelőzi hangminőségben a Sony cuccait. Pedig régen szerettem a Sonyt, de útközben valahogy nagyon elrontottak valamit. Most a fülesekről beszéltem, szeretném hangsúlyozni, Sony fejeseket nem volt alkalmam próbálgatni az utóbbi időben, ott lehet, hogy jók.
-
Khelben
nagyúr
A Plantronics-nak meg elég kevés köze van a szórakoztató elektronikához, pusztán van ott is pár termékük, bár nem tudom minek...
Ezzel azért vitatkoznék, már a második fülhallgatót koptatom tőlük, simán versenytársai az árkategóriájukban a Panának, Sennheisernek vagy akár a Sonynak.
-
Akos1994
aktív tag
"EQ az egész"
Én valami huszonezres Beats fejhallgatót próbáltam ki annó, az is ugyanezt a szisztémát követte, valami filléres legalja membrán, talán csak arra figyeltek,hogy érzékenysége nagy és ellenállása kicsi legyen és ezért nagyot szóljon + treble és bass az egekben, középtartomány meg semmi.(jó mondjuk itt nem lehet eq,hanem alapból ilyen karakter..) Nigger zenékre meg tuci-tucinál leszakad a füled az egybe ömlő kontrollálatlan basszustól, a magas intenzíven csörömpól, emiatt van egy (ál)dinamikus hatása, de amúgy botrányosan szar az egész ahogy az ember zenét is akarna rajta hallgatni.
-
mekker
őstag
BeoPlay A9 650k JMF - igazi kamu cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy sokkal komolyabb, noha kevésbé populáris márkára vált a vállalat audiorészlege.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest