- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Melyik legacy HWvel, melyik low level APInál?
AMD(ATI):
-DX12: DX12 támogatás emlékeim szerint GCN1.0tól.
-Mantle: AMD(ATi)nál 7000es sorozatnál jött a GCN1.0 ~ehez köthetőő a Mantle. A mennyiség miatt mindenki GCN1.0át veszi alapul így nem lepne meg ha még 2016ban is boldog lennék a 7950emmel.NVnél nem tudom.
-
törölt tag
Igen ez a probléma egyik fele, a másik az, hogy mi van ha a GPU-m frissebb mint a játék, és architekturálisan különbözik attól amire low level optimalizálták a motort. Ergo megvettem az új papiron erős videókártyát, és vagy ugyanúgy, vagy szarabbul fut rajta egy jó csomó nem feltétlenül régi cím. A gond nem csak elméleti, mert pl. a BF4 Mantle rendererének akadtak gondjai anno a Tongával. Összefoglalva a full low level elérés frankó ha a célhardver időben nem változik különösen, mint konzolok esetében. Az szvsz nem igazán várható el a fejlesztők oldaláról se hogy folyamatosan up to date tartsák a renderer kódot, hogy mindenhol jól fusson, egy idő után kezelhetetlenné válna a helyzet. (Arról nem is beszélve, hogy én tudom magamról, hogy egy-két ilyen taskkal történő szenvedés után hamar új munkahelyet keresnék, a mentális egészségem elsőbbséget élvez minden helyzetben, és ezzel szvsz nem vagyok egyedül.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ma már szinte minden új programhoz új eszközillesztő kell. Megvizsgáljuk, hogy miért, és hogy lesz-e változás a jövőben.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest