Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Ric4m0nd #103 üzenetére
Szia! Én pár napja álltam át a fentebb említett TheOldReader-re. Kicsit másabb, kicsit zöldebb, mint a google reader, de nekem jó lesz. Már nem is hiányzik a google változat. Persze nem voltam poweruser, aki hotkey-ekkel navigál, bár ez a kényelmi funkció itt is megvan, itt se használom. Nekem csak egy egyszerű, letisztult működőképes olvasó kellett.
Egy bajom ugyan van vele, de tudok élni nélküle: Nem lehet "csillagozni" a bejegyzést, ha nem nyitod le. Lenyitáskor viszont az oldal alján már megy a csillagozás (itt Tetszik gomb van helyette). Jellemzően arra használtam ezt, hogy az érdekesebbeket későbbi elolvasásra félretegyem. Most macerásabb lett ez a funkció.Minden igényt kielégítőt amúgy sem találsz szerintem, neked kell eldöntened, hogy amit használtál a google reader-ben, azt megtalálod-e egy másikban.
Próbáld ki. Még regisztrálni sem kell, a google account-tal beléptet. Az import is relatíve gyorsan megvolt. -
Szmeby
tag
Én is használom a readert, ráadásul az igoogle oldalamra is be van húzva. Mindkét szolgáltatást kinyírják idén. Remek.
Egyre inkább fontolgatom, hogy lassan mindenből saját szoftvert kell csinálnom magamnak. Az legalább úgy működik, ahogy elvárom, és nem leszek kitéve szolgáltatók idióta passzióinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest