- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Ric4m0nd #103 üzenetére
Szia! Én pár napja álltam át a fentebb említett TheOldReader-re. Kicsit másabb, kicsit zöldebb, mint a google reader, de nekem jó lesz. Már nem is hiányzik a google változat. Persze nem voltam poweruser, aki hotkey-ekkel navigál, bár ez a kényelmi funkció itt is megvan, itt se használom. Nekem csak egy egyszerű, letisztult működőképes olvasó kellett.
Egy bajom ugyan van vele, de tudok élni nélküle: Nem lehet "csillagozni" a bejegyzést, ha nem nyitod le. Lenyitáskor viszont az oldal alján már megy a csillagozás (itt Tetszik gomb van helyette). Jellemzően arra használtam ezt, hogy az érdekesebbeket későbbi elolvasásra félretegyem. Most macerásabb lett ez a funkció.Minden igényt kielégítőt amúgy sem találsz szerintem, neked kell eldöntened, hogy amit használtál a google reader-ben, azt megtalálod-e egy másikban.
Próbáld ki. Még regisztrálni sem kell, a google account-tal beléptet. Az import is relatíve gyorsan megvolt. -
Szmeby
tag
Én is használom a readert, ráadásul az igoogle oldalamra is be van húzva. Mindkét szolgáltatást kinyírják idén. Remek.
Egyre inkább fontolgatom, hogy lassan mindenből saját szoftvert kell csinálnom magamnak. Az legalább úgy működik, ahogy elvárom, és nem leszek kitéve szolgáltatók idióta passzióinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest