Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini PC
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég kevés feedet használok (Logout, PH, Mobilarena, meg még pár kisebb, ami fél évente frissül), de ezeket naponta megnézem. Több napos kimaradás után tapasztaltam már, hogy túl sok hír jött időközben egy-egy csatornán, így csak az utolsó 30-at kaptam meg. Különösebben nem zavart, szóval eszembe se jutott külön alkalmazást használni RSS olvasásra.
Ment egy +1.
-
vlevi
nagyúr
Gondolom annyit, mint egy alkotmánymódosítás elleni tüntetés...
Nekem a Google reader azért fontos, mert táblán használom a gReader pro alkalmazást, ami azon túl, hogy a google readert használja a hírek összeszedésére, nagyon szuperül tudja mutatni rögtön az RSS hírből az eredeti cikket is, nem csak az RSS-ben lévő 1-2 soros szöveget.
Amúgy pont a gReader fejlesztőgárdája is vakarja nagyon a fejét, hogy most mi a ló.... legyen, mert ezzel kvázi az ő bevételi forrásukat is kinyírja a google.Ha nem lenne droidos telefonom, valószínű már én is átpártoltam volna az outlook.com-ra (aztán lehet megbánnám, de mindegy). Így viszont tényleg nem tudok meglenni a google nélkül, droidos eszközhöz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- ÚJ Sharkoon SKILLER SGM3 Wireless Bolti ár:18k INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest