Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég kevés feedet használok (Logout, PH, Mobilarena, meg még pár kisebb, ami fél évente frissül), de ezeket naponta megnézem. Több napos kimaradás után tapasztaltam már, hogy túl sok hír jött időközben egy-egy csatornán, így csak az utolsó 30-at kaptam meg. Különösebben nem zavart, szóval eszembe se jutott külön alkalmazást használni RSS olvasásra.
Ment egy +1.
-
vlevi
nagyúr
Gondolom annyit, mint egy alkotmánymódosítás elleni tüntetés...
Nekem a Google reader azért fontos, mert táblán használom a gReader pro alkalmazást, ami azon túl, hogy a google readert használja a hírek összeszedésére, nagyon szuperül tudja mutatni rögtön az RSS hírből az eredeti cikket is, nem csak az RSS-ben lévő 1-2 soros szöveget.
Amúgy pont a gReader fejlesztőgárdája is vakarja nagyon a fejét, hogy most mi a ló.... legyen, mert ezzel kvázi az ő bevételi forrásukat is kinyírja a google.Ha nem lenne droidos telefonom, valószínű már én is átpártoltam volna az outlook.com-ra (aztán lehet megbánnám, de mindegy). Így viszont tényleg nem tudok meglenni a google nélkül, droidos eszközhöz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest