Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég kevés feedet használok (Logout, PH, Mobilarena, meg még pár kisebb, ami fél évente frissül), de ezeket naponta megnézem. Több napos kimaradás után tapasztaltam már, hogy túl sok hír jött időközben egy-egy csatornán, így csak az utolsó 30-at kaptam meg. Különösebben nem zavart, szóval eszembe se jutott külön alkalmazást használni RSS olvasásra.
Ment egy +1.
-
Meglepődve tapasztalom, hogy erről "lemaradtam". Nem is hallottam erről a Readerről, vagy csak elengedtem a fülem mellett.
Mondjuk RSS-t olvasni csak asztali gépen szoktam, erre pedig az Opera beépített olvasóját használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spotify
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest