Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- HP notebook topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég kevés feedet használok (Logout, PH, Mobilarena, meg még pár kisebb, ami fél évente frissül), de ezeket naponta megnézem. Több napos kimaradás után tapasztaltam már, hogy túl sok hír jött időközben egy-egy csatornán, így csak az utolsó 30-at kaptam meg. Különösebben nem zavart, szóval eszembe se jutott külön alkalmazást használni RSS olvasásra.
Ment egy +1.
-
Meglepődve tapasztalom, hogy erről "lemaradtam". Nem is hallottam erről a Readerről, vagy csak elengedtem a fülem mellett.
Mondjuk RSS-t olvasni csak asztali gépen szoktam, erre pedig az Opera beépített olvasóját használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged