Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Gondolom annyit, mint egy alkotmánymódosítás elleni tüntetés...
Nekem a Google reader azért fontos, mert táblán használom a gReader pro alkalmazást, ami azon túl, hogy a google readert használja a hírek összeszedésére, nagyon szuperül tudja mutatni rögtön az RSS hírből az eredeti cikket is, nem csak az RSS-ben lévő 1-2 soros szöveget.
Amúgy pont a gReader fejlesztőgárdája is vakarja nagyon a fejét, hogy most mi a ló.... legyen, mert ezzel kvázi az ő bevételi forrásukat is kinyírja a google.Ha nem lenne droidos telefonom, valószínű már én is átpártoltam volna az outlook.com-ra (aztán lehet megbánnám, de mindegy). Így viszont tényleg nem tudok meglenni a google nélkül, droidos eszközhöz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest