Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Új forrás hozzáadásánál ne a feed, hanem csak a honlap címét írd be, és reménykedj, hogy a felugró lehetőségek között van olyan, amit tud kezelni a netvibes.

Szerintem kénytelen leszel manuálisan megcsinálni (drag & drop).
Mint írtam, kompromisszumos, de ezeket csak egyszer kell végigzongorázni (remélhetőleg).

-
7
addikt
http://gamers.hu/atom/ -- ezt add hozzá.
Lehet, hogy az oldal RSS-e nem teljesen szabványos, aztán az kavarja meg a netvibest (vagy a netvibes béna). A Google Reader ilyen szempontból okosabb volt, az tény.
-
7
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Fél éve még megvolt a 20%-os szabály, úgyhogy szerintem jó esély van rá, hogy most is él. De az persze elképzelhető, hogy a kiemelt projektek elbírálásán szigorítottak.
@Sonja: De volt (xkcd, 2 megszűnt oldal, egy összeeszkábált twitteres RSS), de azokat manuálisan oldottam meg.
-
7
addikt
De, ez pont azt jelenti, hogy a kevés felhasználó miatt nem érte meg fenntartani. És itt most nem feltétlenül a Readerből befolyó pénzösszegről beszélünk (hiszen tényleg nem támogatták meg hirdetésekkel). A Google sok projektet azért tart fent, mert ha közvetlenül nem is nyereséges, a felhasználók körében lehet, hogy sikere van, és ezért más szolgáltatásaikat is többen használnák, amiből pedig már számíthatnak bevételre.
Ez nem egy új dolog tőlük: felkarolnak ígéretesnek tűnő belsős (vagy akár külsős) startupokat (hobbiprojektek teljes munkaidős főállássá avanzsálnak, csapatot szerveznek köréjük), és addig támogatják őket, amíg lendületben maradnak. Ha bejön, akkor megmarad, ha pedig nem jön be és/vagy hanyatlani kezd, és az arra delegált emberi erőforrást átszervezik máshova.
Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy a Readert visszaminősítették 1-2 fős hobbiprojektté, de az érte felelős emberek szépen lassan eltünedeztek (nyugdíj, cégváltás, másik projekt), így meg már teljesen magára lett volna hagyva.
-
7
addikt
Engem is fájdalmasan érint, villámgyorsan végig is vettem a lehetséges alternatívákat. Persze kompromisszum nélkül nyilván egyik se jönne össze, de úgy érzem, a netvibes áll legközelebb ahhoz, amire nekem szükségem van. A netvibes reader nézete nagyjából azt tudja, amit a Google Reader is, egyedül néhány feeddel nem boldogult importkor, azokkal manuálisan vacakoltam.
És most már csak egy szolgáltatást használok a Google-nél: a mailt. De ott már van akciótervem arra az eshetőségre, ha valami kicsapná a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest