- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Új forrás hozzáadásánál ne a feed, hanem csak a honlap címét írd be, és reménykedj, hogy a felugró lehetőségek között van olyan, amit tud kezelni a netvibes.
Szerintem kénytelen leszel manuálisan megcsinálni (drag & drop).
Mint írtam, kompromisszumos, de ezeket csak egyszer kell végigzongorázni (remélhetőleg).
-
7
addikt
http://gamers.hu/atom/ -- ezt add hozzá.
Lehet, hogy az oldal RSS-e nem teljesen szabványos, aztán az kavarja meg a netvibest (vagy a netvibes béna). A Google Reader ilyen szempontból okosabb volt, az tény.
-
7
addikt
válasz
Wolverine #53 üzenetére
Fél éve még megvolt a 20%-os szabály, úgyhogy szerintem jó esély van rá, hogy most is él. De az persze elképzelhető, hogy a kiemelt projektek elbírálásán szigorítottak.
@Sonja: De volt (xkcd, 2 megszűnt oldal, egy összeeszkábált twitteres RSS), de azokat manuálisan oldottam meg.
-
7
addikt
De, ez pont azt jelenti, hogy a kevés felhasználó miatt nem érte meg fenntartani. És itt most nem feltétlenül a Readerből befolyó pénzösszegről beszélünk (hiszen tényleg nem támogatták meg hirdetésekkel). A Google sok projektet azért tart fent, mert ha közvetlenül nem is nyereséges, a felhasználók körében lehet, hogy sikere van, és ezért más szolgáltatásaikat is többen használnák, amiből pedig már számíthatnak bevételre.
Ez nem egy új dolog tőlük: felkarolnak ígéretesnek tűnő belsős (vagy akár külsős) startupokat (hobbiprojektek teljes munkaidős főállássá avanzsálnak, csapatot szerveznek köréjük), és addig támogatják őket, amíg lendületben maradnak. Ha bejön, akkor megmarad, ha pedig nem jön be és/vagy hanyatlani kezd, és az arra delegált emberi erőforrást átszervezik máshova.
Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy a Readert visszaminősítették 1-2 fős hobbiprojektté, de az érte felelős emberek szépen lassan eltünedeztek (nyugdíj, cégváltás, másik projekt), így meg már teljesen magára lett volna hagyva.
-
7
addikt
Engem is fájdalmasan érint, villámgyorsan végig is vettem a lehetséges alternatívákat. Persze kompromisszum nélkül nyilván egyik se jönne össze, de úgy érzem, a netvibes áll legközelebb ahhoz, amire nekem szükségem van. A netvibes reader nézete nagyjából azt tudja, amit a Google Reader is, egyedül néhány feeddel nem boldogult importkor, azokkal manuálisan vacakoltam.
És most már csak egy szolgáltatást használok a Google-nél: a mailt. De ott már van akciótervem arra az eshetőségre, ha valami kicsapná a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest