Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
A cikk, és a megszólaltatott szakemberek legfontosabb mondanivalója:
az adatcentralizáció és cloud computing összekapcsolásával létrehozott nagy rendszerek alkalmazása milyen hallatlan kockázatokat rejthet magában.Tehát jaj de jó nekünk az egységesítés, meg a cloud, mert milyen szuper biztonságban vannak az adataink az adatközpontokban.. Hát igen... Feltéve hogy nem használja azt fel maga a cég akinél tároljuk, esetleg nem megy el az internetkapcsolatunk számottevő időre, vagy nem rohad le a gmail, nem történik esetleg adatvesztés vagy nem törik -e éppen fel az adott szolgáltatást.... Baromi jó kilátások. Valahogy én a hátam közepére se kívánom a cloud -os jövőt. Jobban örülök annak, ha az adataim nálam vannak elmentve.
A cloud -nak meg kellene maradnia egy bizonyos szinten. Videót renderelni jó lehet server farmon, esetleg nyilvánosnak szánt adatokhoz (ugyebár maga az internetes publikáció is csak olyan adatokra terjed ki, amit a nagyközönségnek szánunk, és nem bánjuk ha bárki látja) de semmiképpen se bízzuk az életünket egy (több) profitorientált vállalatra, mert abból lehet még elég bajunk... Ki tudja. Talán az igazi információs világháború éppen a cloud terjedésével kezdődik majd.... talán az emberek észhez térnek idővel, és megértik hogy ez valami olyasmi, mintha minden vagyontárgyamat odaadnám annak, akinek a legnagyobb háza van a környéken, mondjuk kati néninek, aki majd vigyáz rá, és én bármikor használhatom ezeket, feltéve hogy odaadja nekem, vagy elérhető telefonon, esetleg nem adta el, nem kezdett spekulációkba azok alapján amivel árthat nekem, vagy netán nem rabolták ki a házát... ugyanis kati néni bizony semmilyen felelősséget nem vállal semmimért, csak mosolyogva elmondja hogy milyen jó lesz nekem ha mindenemet nála hagyom. (ide linkelni akartam a google licenc -et, de sajna épp nem nagyon akar betöltődni a gmail kezdő lapja ahonnan megtehetném... dehát na... ez a cloud igaz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest