Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Szerintem is kár! Olvass vissza a topika és látni fogod, hogy egyedül vagy itt az érveiddel
Nem beszélve arról, hogy kulcskérdésekre megint nincs válasz
- miért nem perelnek mást (a samsung a fő rivális)
- miért vártak 1 évet (mert akkortájt vette át a vezetést a a samsung az okostelefonok piacán)
- miért akarnak egész termékcsaládot kitiltani (hogy minél jobban keresztbe tegyenek)
- miért perelik a módosított tabletet is, ami mát a Te leírásodnak megfelelően is eléggé küllönbözik (mert a cél az legnagyobb rivális gyengítése)
...
És ezzel van a fő probléma!!! -
Robertoq
őstag
Itt nem csak arról van szó, hogy hasonlít-e, igen hasonlítanak egymásra kész, pont, de :
1: Te magad írtad, hogy "közelebb megyek erre Samsung", azaz képes voltál megkülönböztetni! Vagyis a probléma az, hogy olyan tableteknek kellene lenni ami x méterről is megkülönbözető?
2. Én még soha nem olvastam olyat beszéltem volna olyannal aki azért vett pl tabot, mert hasonlóság van. Valaki igen?A problémám azzal van, hogy az Apple akár az egész Galaxy családot perli, miközben pl a SGSII köszönő viszonyban sincs a iEszközökhöz
Az meg hogy lesüllyedünk olyan szintre, hogy hú de a csati is meg a csomagolás is stb az meg lolÉs ez az ovi szint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen egeret válasszak?
- Monitor hiba topik
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest