- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Szerintem is kár! Olvass vissza a topika és látni fogod, hogy egyedül vagy itt az érveiddel
Nem beszélve arról, hogy kulcskérdésekre megint nincs válasz
- miért nem perelnek mást (a samsung a fő rivális)
- miért vártak 1 évet (mert akkortájt vette át a vezetést a a samsung az okostelefonok piacán)
- miért akarnak egész termékcsaládot kitiltani (hogy minél jobban keresztbe tegyenek)
- miért perelik a módosított tabletet is, ami mát a Te leírásodnak megfelelően is eléggé küllönbözik (mert a cél az legnagyobb rivális gyengítése)
...
És ezzel van a fő probléma!!! -
Robertoq
őstag
Itt nem csak arról van szó, hogy hasonlít-e, igen hasonlítanak egymásra kész, pont, de :
1: Te magad írtad, hogy "közelebb megyek erre Samsung", azaz képes voltál megkülönböztetni! Vagyis a probléma az, hogy olyan tableteknek kellene lenni ami x méterről is megkülönbözető?
2. Én még soha nem olvastam olyat beszéltem volna olyannal aki azért vett pl tabot, mert hasonlóság van. Valaki igen?A problémám azzal van, hogy az Apple akár az egész Galaxy családot perli, miközben pl a SGSII köszönő viszonyban sincs a iEszközökhöz
Az meg hogy lesüllyedünk olyan szintre, hogy hú de a csati is meg a csomagolás is stb az meg lolÉs ez az ovi szint...
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest