- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Más tableteket meg tudok különböztetni messziről is. Olyat kell gyártani, ami tényleg egyedi. Látszódjon rajta, hogy időt ölt bele a gyártója. Én sem hiszem, hogy azért vett volna valaki, viszont engem is idegesítene, ha látnám, hogy az én termékemhez hasonlót gyártanak. Elvből.
Mondtam, hogy NEM az érdekel, hogy ugyanúgy néz ki a csati, hanem az idegel föl mikor kettős mércét használnak (mint te is) az emberek. A lehúzható menu bar-t az Apple copyzta és rohadt mocskok, de ha a Samsung másol csatit vagy csomagolást azt ovis dolog felhozni... Ha egyik cégben valamit kifogásolunk, akkor a másikban miért nem? Ja, mert hogy S2-k van. Nekem meg iPhone. Mégsem mondom, hogy az antennája nem szar, mert az. A menu bart másolták droidtól, így van. Minden olyan dolgot aminek van alapja elismerek, de ugyanakkor a másik oldal szarságait is látom.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Pont ezen gondolkoztam, hogy ezt hogy tudnám megfogalmazni.
U.i.: Azért az is fura, hogy az egyiknél a rövidebbik oldalon, a másiknál a hosszabbikon van a csatlakozó és általában úgy is vannak kirakva, hogy mindegyiknél a csatlakozók lefelé vannak. Tehát még messziről is feltünő a különbség, ebből a szemszögből. Tehát igen csak hozzánemértőnek kell lenni, hogy, akár 10 m-ről is összetévessze valaki a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő