- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- SSD kibeszélő
- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Major Major #17 üzenetére
Ezt a notit elnézve: nem!
-
Major Major
senior tag
hát ez elég idiótán néz ki. beteheték volna a touchpad helyett, akkor tényleg forradalmi lenne
(#2) peti85: szerinted a siemens volt, aki rontotta a minőséget?
-
Borgi
aktív tag
hi
Lehet én vagyok tudatlan de elmagarázhatná valaki milyen szerepei vannak a balra pozicionált tapipadnak.
Azért egy ilyen notit szivesen alávetnék egy stressz tesztnek, meglátnánk hogy bírná mondjuk egy kiruccanásom alatt elszenvedett sokkot
mostani lifebook-om még egyben van
és egyenlőre nem mutatja jelét hogy szét akarna esni
pedig ez már kapott sivatagot is
ezt én mindenképp pozitívnak tartom
illetve 1 kérdés: van rajta smart card reeder?
üdv,
Borgi -
Devid_81
félisten
Addig okés, hogy világít minden irányba meg 4" os kijelző ami tapizható....de ilyen desing...háát ed nadon tsúnya!
-
Marc71
csendes tag
Iszonyú tényleg az a kicsi összezsúfolt billentyűzet... oldalt meg féltenyérnyi helyek. Dizájnból elégtelen az is, hogy a kisképernyő és a tapipad teljesen hülyén áll egymáshoz képest, ez csak az én szememet zavarja? Értem én, hogy a kisképernyő szimmetrikusan középre pozicionált, a tapi meg kissé balra... nade így ránézésre eléggé oda a az összhang, az "érzékelhető" szimmetria. pffff.
-
twollah
nagyúr
Ki lehet kapcsolni a kis kijelzot, hogy ezzel energiat sporoljon az ember?
-
törölt tag
hogy néz ez már ki? formatervezésből hányszor bukott aki ezt rajzolta? szerintem iszonyat ronda, a kis kijelző... hát nem tudom eddig is tudtam nélküle élni, ha lenne akkor sem hinném hogy nagyon kihasználnám, nem nagyon látok benne fantáziát. max ha az egész alsó szekciót elfoglalná
-
Frenky87
aktív tag
válasz
FehérHolló #3 üzenetére
SONY VAIO VGN-FW21Z
Ez gondolom eléggé jó minőségű. Hogy üzleti-e azt nem tudom, de a design eléggé visszafogott.
FullHD, 16:9, 16.4"
350k (kb negyed órája tapogattam, nagyon szép sztem)
-
simonzé
addikt
Végre valami ötlet a notik világában. Bár egy ilyen touchscreen inkább egy grafmunkaállomásion
A billentyűzetre viszont ráéfrt volna a numerikus egység is... -
sNORh
addikt
lol micsoda hjesíg..
-
Khaal
őstag
Ha már 16:9-es, akkor igazán rakhatnának bele egy normál szélességű billentyűzetet, simán elférne. Az érintőképernyőnek meg nem sok értelmét látom.
-
TV.
csendes tag
Helló
Nagyon jó kis noti , remélem Magyarországon lehet majd kapni .
Menyi lenne 1500 dollár forintban ~kb 300 ezer rpoiból kijöne egy ilyen csoda ? -
peti85
senior tag
Én azt olvastam a németek(SIEMENS) kiszálltak a bizniszből és ha a képeket nézem, ez igaznak is tűnik. Már csak simán Fijutsu szerepel a notin!
Remélhetőleg ez magávalhozza a jobb minőséget is. -
^Clown
addikt
Ez a 4"-os kisképernyő eléggé parasztvakításnak tűnik nekem... A kijelző meg ha már 16:9-es, nyugodtan lehetett volna HD felbontású is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A termék egy érintésérzékeny, multimédiás kijelzőt is kapott.
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- ThinkPad E490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv gar
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest