Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
igen, az ovf majdnem használható, leszámítva, hogy maradt a 85%-os lefedettség, ami ugye annyira közelítő érték csak, hogy az ember végül mégis inkább az lcd-t fogja használni a pontos fréminghez. akkor viszont minek az ovf? mint már annyiszor írtuk, evf kellett volna bele, akár ugyanaz, mint az x-e1-ben. nem kell félni, hogy kannibalizálják egymást, hiszen az egyik egy kispöcs szenzorral szerelt kompakt.
a szenzor is egy jó kérdés lesz, mert azért az exr dinamikamókolása elég jó volt. ha én rendelhettem volna meg a változtatásokat , ezt kértem volna:
- 24-120-as obi
- nagy evf
- marad az exr szenzor, de 12 mp helyett 20 mp (így 10 mp-re nő a felbontás dr módban)ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
nagyon így van. beletehettek volna egy evf-et (akár full hibridként, mint az x100-nál, akár az ovf helyett, ami még értelmesebb volna), de még véletlenül sem tették. dolgozhattak volna az obin egy kicsit (khmm, 24-120), de nem. igazából kapott egy új szenzort és procit, az új af is ebből jön. magyarán megkapta a kötelező minimumot, és a legkevésbé izgalmas új feature-t. ennek ellenére nem rossz, de lehetett volna sokkal jobb is.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest