Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
szedd le a .NET Framework-öt, el fog tűnni. tudod, ami disabled, az nem töltődik be.
Éppen ez az. Belemászik egy third-party böngészőbe és azon keresztül ingyen népszerűsíti a saját szolgáltatását, de eltávolítani csak a .NET keretrendszerrel együtt lehet, amit sok szoftver igényel. Mint mondtam, ez zavar, ha megkérdezi, hogy belemászhat-e a Firefoxba, akkor oké, de hadd döntsem már el én. És legyen egyszerűen eltávolítható mindenféle sallangoktól mentesen.
istenembazmeg, te tényleg nem vagy normális. szerinted...... áh hagyjuk.
Mostmár mondjad, ha belekezdtél. Érdekelne az álláspontod, hogy szerinted mindez kinek az érdeke az MS-en kívül? Nyilván a FF-nak is, annyiból, hogy a .NET-es dolgok menni fognak vele, de kicsit gyanús ez a csendes integráció. A Mozillát ismerve mindenhol ezt hangoztatná, hogy hú ennyivel is jobb lett a róka.
ezesetben alternatív megoldásként nem akarsz átszokni mondjuk az sg.hu-ra?
Nem, arrafelé sok a troll, meg itt a fórumstruktúra is sokkal jobb.
De nem tudom mi bajod van, ha már valakinek eltérő véleménye van, mint a tiéd (esetleg bírálja a nagyrabecsült Microsoftot), akkor csak ő lehet a hülye. A Winportálon még tudtál normálisan válaszolni, meg nem kötekedtél állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest