Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
Tisztában vagyok az igényeimmel és azzal is, hogy ezek közül mit akarnék okosotthon megoldással megvalósítani. Tehát: vagy maradéktalanul meg tudom minden otthonnal kapcsolatos igényemet valósítani, vagy egyáltalán nem kell, mert félmegoldásra nincs szükségem. Persze ez is csak akkor lenne az esetemben életszerű, ha most akarnék nulláról egy új házat. De mivel a jelenlegi is számomra tökéletes, így az én esetemben tárgytalan. Ettől persze másoknak, akik fogékonyak az ilyesmire, még hasznos lehet.
PS: egyébként sem szeretem a nagyon központosított és integrált megoldásokat, mert egy esetleges hiba esetén semmit sem tudsz használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest