Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
batmanéhes #30 üzenetére
Mondok neked egy saját példát. Tettem egy szimpla 433mhz-es hőmérőt a hűtőbe, majd beállítottam a szerveren, hogy adott hőmérséklet felett riasszon (azt feltételezve, hogy nyitva az ajtó). Tavaly, a kint 38 fok árnyékban alatt egyszer csak jött a push noti, hogy emelkedik a hőmérséklet a hűtőben. Végigpörgetve az agyam, beugrott, hogy reggel kómásan csak megpöcköltem az ajtót és nem záródott be (ugye mindenkivel előfordult már?
). Úgyhogy ebédszünetben szépen hazaugrottam, addigra 17 fokot mutatott a hűtő hőmérő. Azóta cseréltem egy Fibaro ajtónyitóra (abba lehet hőmérő szenzort tenni), úgyhogy most megvan az is, ha tényleg nyitva a hűtő ajtaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest