Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Ennek a funkciónak pont akkor lenne értelme, ha az adott illetőnek megjelenítené a törölt felhasználók tevékenységeit is. Az évek során akikkel végig beszélgettem, azoknak már mind új profilja van, vagy törölték magukat, ezért az én oldalam is kb 98%-ban törölve lett. Most akkor mit nézzek vissza? A hiányos beszélgetéseket, amikben látszólag a semmire válaszolok? Vagy majd kiírja, hogy az adott napon nem csináltam semmit, miközben folyamatosan posztoltunk egymásnak?
Kb ilyen volt az éves összefoglaló is. Hú de izgalmas. Erre miért nem gondolnak a nagyokos oldal szerkesztői?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest