Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yennayo
tag
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Még +20 év, és talán 1:1 tudásban és minőségben az xbox controller ps controllerhez.
-
Callisto
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #59 üzenetére
Igen
Gyűlölöm. Ki kéne már kapcsolni.
-
toronyhaz
aktív tag
-
Sinesol
veterán
-
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
-
opr
nagyúr
Leirva nem adja annyira at, de az a lenyege, hogy tobb rezgomotor van, tobb helyen, es ezek egyutt illetve kulon is vezerelhetok, sokkal precizebben, mint a mostani rezgomotor. Pl autos jatekban igy tudod erezni az utat, vagy ha az egyik oldalon kerekek lesodrodnak az utrol es homok/razoko/kavics/akarmi van alattuk, azt azon az oldalon ugy fogod erezni.
Kicsit olyan ez, mint a VR, hogy nehez elkepzelni csak igy leiras alapjan, de tenyleg nagyon jo.
Pl a jelenlegi generacional En sokszor ki is kapcsolom a rezgest, mert idegesito es nem feltetlen ad hozza az elmenyhez, csak ugy van. Mas jatekokban meg nem nyulok hozza, mert nem zavaro, de igazabol teljesen letojom, kb ennyi a differencia, hogy nem zavaro.Namost ez teljesen mas, eszembe nem jutna kikapcsolni, csak ha nagyon elkottaznak valamit a fejlesztesnel.
Persze opcionalis a dolog hasznalata, de nagyon egyszeruen programozhato, tehat remelhetoleg sok jatek fogja hasznalni. -
Tetsuo
őstag
"A haptikus visszajelzés bevezetése nem hat meglepetésként. Ennek hála játékmenet egyes részleteinek lekövetése igen hatékony lehet, például a játékos érezheti, hogy milyen talajon jár éppen."
Konkrétabban? Rezegni eddig is rezgett, most mitől lesz "haptikusabb"?
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem szép lett, de ezt nem üti nálam:
-
FlashLed
senior tag
Nem rossz ez. Szerintem pofás.
-
paprobert
őstag
A formavilág Xbox kontroller felé való közeledése pozitív.
Egy ideje viszont már tudatosan kerülöm a fehér eszközöket, bármennyire is jól tud kinézni. 1-3 év, és undorítóan sárgás színezetet kap bármilyen fehér műanyag tárgy az UV fénytől.
-
Tidus
addikt
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Ez jó nyugtatgatás az Xbox tulajoknak. Ha már szoftverileg nem érik fel a PS-t, akkor a gamepadot biztos ellopták.
Közben a tulajok 80%-a azért vesz Xbox-ot, mer olcsóbb. -
Raysen623
addikt
Nekem nagyon bejön ez a fehér design. Van XBOX controllerem is de utólag azt mondom a PS4-é jobban kézreáll nekem. Szeretem a szimmetriát
-
Kansas
addikt
Az Astro C40-en mondjuk pont összehozható a bal oldal felcserélése(is), hogy XBOX clone legyen - mondjuk 200 dodóért ez a minimum, nem?
-
Cs1csó
titán
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
Nekem a szimmetrikus analóg kar jobban kézre áll, igaz én PC-n játszom vele FIFA-t agy PES-t, Logitech F310-el ami kb. PS joy koppintás.
-
sittes79
addikt
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Ily megint egy megmondó ember! GG
-
válasz
#46105344 #23 üzenetére
Szerintem inkább csak a színen megy vérszívás,de ez szubjektív dolog amin nem szabad ítélkezni. Valakinek tetszik valakinek nem, számomra sem jön be, bár ha belegondolunk, hogy a PS1 szürke volt...
Az ergonómia lesz a nagy kérdőjel,de ha így áttervezték akkor gondolom nem egy teszt előzte meg, a konkurenciáéval is összevetették. Egyébként nekem inkább úgy tűnik, hogy a partner cégek fele hajlottak az ergonómiai kialakításban,(Astro, Nacon) pl az Astro G40 re hajaz a PS VR színösszeállításában,de van benne egy kis Nacon is. -
Kicsimix
őstag
Nagyon ottvan! A szín is rendben : )
-
Zanik
addikt
Én sem értem ezt a 'az XBox-ét majmolják' baromságot!
Hisz láthatóan más a formája. Max annyira hasonlít mint bármelyik okostelefon bármelyik másik okostelefonra. Jah, hogy ez is fehér-fekete? Istenem, az MS-en kívül soha senkinek nem jutott eszébe ez a színkombináció! Amúgy meg létezik fehér DS4 fekete gombokkal.
Nekem semmi bajom a DS4-gyel, és az XBO kontrollerével sem. De ha már kényelmesség, akkor számomra a 360 kontrollere felülmúlja a előbb említetteket. A DS3-at viszont nem szerettem. -
hunluki
senior tag
válasz
#16820480 #14 üzenetére
Játszok PS-en és PC-n is, utóbbin 360 kontrollerel, mindkettővel hosszú évek óta. Box valahogy nekem jobban fekszik. Nyilván lehet mindkettővel játszani, de boxos valahogy jobban kézre esik. Egy komolyabb gaming session után semmi baja a kezemnek boxostól, DS4-et időnként leteszem és átmozgatom picit a kezem mert elgémberedik.
-
elég sokban . Az xbox kontroller szerintem ergonomikusabb , nekem az analóg is jobban analóg hatást kelt abban.
Mindegyiket használom,a PS kontroller sem rossz vagy ilyesmi, csupán szerintem a Box számomra jobb.
DE egyébként a Nintendo pro kontrolleről is ezt gondolom.
A fehér pedig nekem nem jön be annyira, feljebb amit betett valaki, fekete verzió, na az igen. -
Madn!ght
addikt
Szép, letisztult a dizájn, a beépített mikrofon kifejezetten örvendetes számomra.
Remélhetőleg az anyaghasználattal sem lesz gond, mert ugye a FIFA közben "ki tud ám esni" az ember kezéből.
-
Nekem kifejezetten tetszik ez az új, minimalista dizájn, sokkal jobban mint bármely eddigi Dualshock kontoller dizájn. Egyetlen dolog amiben nem vagyok biztos, hogy az a megnyújtott része a kontrollernek az előnyére fog e válni, mert azért feltehetőleg nagyobb kéz és hüvelykujj kell ahhoz hogy kényelmesen kezelhesse az ember a stickeket, ami nem biztos hogy sok embernek tetszeni fog, és sajnos attól tartok hogy nekem se lesz valami kényelmes, de majd meglátjuk.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
Nem tudom, nekem nem okozott egyáltalán katarzist az Xbox kontroller PS után. Mindkettő használható, nem igazán értem ezt a nagy xbox-kontroller-masterrace dolgot.
-
Vhiktor
nagyúr
Nem értem a sok fanyalgást, a legszebb periféria amettif eddig láttam.
Arról nem is beszélve, hogy a PSOne kontorellere is fehér volt. -
törölt tag
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
Szerintem csak megszokás kérdése. Xbox után nekem is förtelmesen rosszul esett kézre a PS. Most meg már fordítva van.
-
Eugene Roe
őstag
Nem márkafanatikusság, hanem szerintem ergonómiában jobb, ezért nem vettem anno ps3-at.
A bal kézzel a kevésbé precíz, de monotonabb mozgásokhoz kényelmesebb számomra a Xbox verzió magasabb, nyújtottabb ujjú megoldása. A jobb oldali, precízebb, változatosabb mozgáshoz már jó a ps-es alsó kar.
A 20 éven át vastagabb nyúlványokról nem is beszélve, ezt mondjuk most már sikerült meglépni.
-
Sinesol
veterán
Elso blikkre ugy nez ki, mint valami random noname pc kontroller.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Mert aztán annyira különbözik egymástól gamepad és gamepad. #mindenkianintendotmasolja
-
törölt tag
Nem tudom melyik játék egyik fegyverére emlékeztet.
-
Noukoum
veterán
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
A fél internet erről zeng, nem értem miért olyan nagy probléma ez.
-
hhenry
őstag
Elég érdekes,ebben a színben ritka ocsmány,feketében türhető lesz
-
KaitouP
nagyúr
Első pillantásra a letisztultság és a prémium hatás ami az eszembe jut, és talán ennyi az amit le lehet szűrni az egyébként kellemes látványt nyújtó kontrollerről. Az új név (DualSense) és talán a kontroller külseje elárulja azt az irányvonalat is, amit a Sony az új konzollal képviselne, ennek fényében tehát még izgalmasabbak a konzolról még el nem árult további részletek is. A kontrollerről ugyanakkor továbbá még mindig vannak meg nem válaszolt kérdések, de talán egy teljes PS5 reveal alkalmával ezekről is szó esik majd.
-
modd3r
őstag
Nekem nagyon tetszik az új dizájn, és főleg, hogy bár lesz sok újítás, mégis maradt a jól bevállt formavilág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DualShock famíliához képest jelentős a változás, de a kedvelt forma azért megmarad.
- Tesla topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest