- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
yennayo
tag
válasz Eugene Roe #4 üzenetére
Még +20 év, és talán 1:1 tudásban és minőségben az xbox controller ps controllerhez.
-
Callisto
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #59 üzenetére
Igen Gyűlölöm. Ki kéne már kapcsolni.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"A ravaszok ellenállása változtatható programozottan."
Mr. Autocorrect megint besegített gondolom."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
toronyhaz
aktív tag
-
Sinesol
veterán
Amugy konkrétan nem is lenne rossz ötlet, sőt óriási lehetőségek lehetnének valami haptikus ülőpárnában, rengeteget lenne képes hozzáadni a játékokhoz.
Még túlságosan elrugaszkodott, komplikált sem lenne a dolog, mivel csak odadobod a kanapéra, ahonnan amugy is gamelsz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
opr
nagyúr
Leirva nem adja annyira at, de az a lenyege, hogy tobb rezgomotor van, tobb helyen, es ezek egyutt illetve kulon is vezerelhetok, sokkal precizebben, mint a mostani rezgomotor. Pl autos jatekban igy tudod erezni az utat, vagy ha az egyik oldalon kerekek lesodrodnak az utrol es homok/razoko/kavics/akarmi van alattuk, azt azon az oldalon ugy fogod erezni.
Kicsit olyan ez, mint a VR, hogy nehez elkepzelni csak igy leiras alapjan, de tenyleg nagyon jo.
Pl a jelenlegi generacional En sokszor ki is kapcsolom a rezgest, mert idegesito es nem feltetlen ad hozza az elmenyhez, csak ugy van. Mas jatekokban meg nem nyulok hozza, mert nem zavaro, de igazabol teljesen letojom, kb ennyi a differencia, hogy nem zavaro.Namost ez teljesen mas, eszembe nem jutna kikapcsolni, csak ha nagyon elkottaznak valamit a fejlesztesnel.
Persze opcionalis a dolog hasznalata, de nagyon egyszeruen programozhato, tehat remelhetoleg sok jatek fogja hasznalni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Tetsuo
őstag
"A haptikus visszajelzés bevezetése nem hat meglepetésként. Ennek hála játékmenet egyes részleteinek lekövetése igen hatékony lehet, például a játékos érezheti, hogy milyen talajon jár éppen."
Konkrétabban? Rezegni eddig is rezgett, most mitől lesz "haptikusabb"?
-
opr
nagyúr
válasz toronyhaz #35 üzenetére
En meg nagyon remelem, hogy a ps nem torony lesz. Lehet nagy, csak akkor is inkabb horizontalis, mint vertikalis iranyban, mint pl egy erosito.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem szép lett, de ezt nem üti nálam:
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
FlashLed
senior tag
Nem rossz ez. Szerintem pofás.
The Mechanic
-
paprobert
őstag
A formavilág Xbox kontroller felé való közeledése pozitív.
Egy ideje viszont már tudatosan kerülöm a fehér eszközöket, bármennyire is jól tud kinézni. 1-3 év, és undorítóan sárgás színezetet kap bármilyen fehér műanyag tárgy az UV fénytől.
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
Tidus
addikt
Ez jó nyugtatgatás az Xbox tulajoknak. Ha már szoftverileg nem érik fel a PS-t, akkor a gamepadot biztos ellopták.
Közben a tulajok 80%-a azért vesz Xbox-ot, mer olcsóbb. -
Raysen623
addikt
Nekem nagyon bejön ez a fehér design. Van XBOX controllerem is de utólag azt mondom a PS4-é jobban kézreáll nekem. Szeretem a szimmetriát
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Kansas
addikt
Az Astro C40-en mondjuk pont összehozható a bal oldal felcserélése(is), hogy XBOX clone legyen - mondjuk 200 dodóért ez a minimum, nem?
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Cs1csó
félisten
válasz Eugene Roe #10 üzenetére
Nekem a szimmetrikus analóg kar jobban kézre áll, igaz én PC-n játszom vele FIFA-t agy PES-t, Logitech F310-el ami kb. PS joy koppintás.
-
sittes79
addikt
Ily megint egy megmondó ember! GG
-
félisten
válasz #46105344 #23 üzenetére
Szerintem inkább csak a színen megy vérszívás,de ez szubjektív dolog amin nem szabad ítélkezni. Valakinek tetszik valakinek nem, számomra sem jön be, bár ha belegondolunk, hogy a PS1 szürke volt...
Az ergonómia lesz a nagy kérdőjel,de ha így áttervezték akkor gondolom nem egy teszt előzte meg, a konkurenciáéval is összevetették. Egyébként nekem inkább úgy tűnik, hogy a partner cégek fele hajlottak az ergonómiai kialakításban,(Astro, Nacon) pl az Astro G40 re hajaz a PS VR színösszeállításában,de van benne egy kis Nacon is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kicsimix
őstag
Nagyon ottvan! A szín is rendben : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Zanik
addikt
Én sem értem ezt a 'az XBox-ét majmolják' baromságot!
Hisz láthatóan más a formája. Max annyira hasonlít mint bármelyik okostelefon bármelyik másik okostelefonra. Jah, hogy ez is fehér-fekete? Istenem, az MS-en kívül soha senkinek nem jutott eszébe ez a színkombináció! Amúgy meg létezik fehér DS4 fekete gombokkal.
Nekem semmi bajom a DS4-gyel, és az XBO kontrollerével sem. De ha már kényelmesség, akkor számomra a 360 kontrollere felülmúlja a előbb említetteket. A DS3-at viszont nem szerettem.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
hunluki
senior tag
válasz #16820480 #14 üzenetére
Játszok PS-en és PC-n is, utóbbin 360 kontrollerel, mindkettővel hosszú évek óta. Box valahogy nekem jobban fekszik. Nyilván lehet mindkettővel játszani, de boxos valahogy jobban kézre esik. Egy komolyabb gaming session után semmi baja a kezemnek boxostól, DS4-et időnként leteszem és átmozgatom picit a kezem mert elgémberedik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
elég sokban . Az xbox kontroller szerintem ergonomikusabb , nekem az analóg is jobban analóg hatást kelt abban.
Mindegyiket használom,a PS kontroller sem rossz vagy ilyesmi, csupán szerintem a Box számomra jobb.
DE egyébként a Nintendo pro kontrolleről is ezt gondolom.
A fehér pedig nekem nem jön be annyira, feljebb amit betett valaki, fekete verzió, na az igen.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Madn!ght
addikt
Szép, letisztult a dizájn, a beépített mikrofon kifejezetten örvendetes számomra.
Remélhetőleg az anyaghasználattal sem lesz gond, mert ugye a FIFA közben "ki tud ám esni" az ember kezéből.
-
Nekem kifejezetten tetszik ez az új, minimalista dizájn, sokkal jobban mint bármely eddigi Dualshock kontoller dizájn. Egyetlen dolog amiben nem vagyok biztos, hogy az a megnyújtott része a kontrollernek az előnyére fog e válni, mert azért feltehetőleg nagyobb kéz és hüvelykujj kell ahhoz hogy kényelmesen kezelhesse az ember a stickeket, ami nem biztos hogy sok embernek tetszeni fog, és sajnos attól tartok hogy nekem se lesz valami kényelmes, de majd meglátjuk.
All→M8
-
törölt tag
Nem tudom, nekem nem okozott egyáltalán katarzist az Xbox kontroller PS után. Mindkettő használható, nem igazán értem ezt a nagy xbox-kontroller-masterrace dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Nem értem a sok fanyalgást, a legszebb periféria amettif eddig láttam.
Arról nem is beszélve, hogy a PSOne kontorellere is fehér volt.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
törölt tag
Szerintem csak megszokás kérdése. Xbox után nekem is förtelmesen rosszul esett kézre a PS. Most meg már fordítva van.
-
Eugene Roe
őstag
Nem márkafanatikusság, hanem szerintem ergonómiában jobb, ezért nem vettem anno ps3-at.
A bal kézzel a kevésbé precíz, de monotonabb mozgásokhoz kényelmesebb számomra a Xbox verzió magasabb, nyújtottabb ujjú megoldása. A jobb oldali, precízebb, változatosabb mozgáshoz már jó a ps-es alsó kar.
A 20 éven át vastagabb nyúlványokról nem is beszélve, ezt mondjuk most már sikerült meglépni.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Sinesol
veterán
Elso blikkre ugy nez ki, mint valami random noname pc kontroller.
-
törölt tag
Mert aztán annyira különbözik egymástól gamepad és gamepad. #mindenkianintendotmasolja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom melyik játék egyik fegyverére emlékeztet.
-
Noukoum
veterán
A fél internet erről zeng, nem értem miért olyan nagy probléma ez.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
hhenry
őstag
Elég érdekes,ebben a színben ritka ocsmány,feketében türhető lesz
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Első pillantásra a letisztultság és a prémium hatás ami az eszembe jut, és talán ennyi az amit le lehet szűrni az egyébként kellemes látványt nyújtó kontrollerről. Az új név (DualSense) és talán a kontroller külseje elárulja azt az irányvonalat is, amit a Sony az új konzollal képviselne, ennek fényében tehát még izgalmasabbak a konzolról még el nem árult további részletek is. A kontrollerről ugyanakkor továbbá még mindig vannak meg nem válaszolt kérdések, de talán egy teljes PS5 reveal alkalmával ezekről is szó esik majd.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
modd3r
őstag
Nekem nagyon tetszik az új dizájn, és főleg, hogy bár lesz sok újítás, mégis maradt a jól bevállt formavilág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok