- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
-
SindaNarmo
tag
-
SindaNarmo
tag
Nem tudom.
Pl ennél a cikknél nem éreztem semmi oldalfoglalást. A vulkán "nagyobb kritikát" kapott mint bármi más a cikkben.
Az én értelmezésemben csak le lett írva hogy X így csinálja, talán ezek összessége okozza a jelenséget. Y-nál nem fordul elő mivel teljesen másképpen csinálja.Az meg hogy indirekt ki mit lát bele, az már személytől is függ. És tapasztalatom szerint sokszor látják bele azt amit bele szeretnének látni.
-
SindaNarmo
tag
Ahogy mondod. A HU sem úgy ált neki na hogy akkor most, hanem ha jól rémlik akkor Ryzen generációk közti összehasonlítást végeztek, ami alatt kibukott ez az érdekesség, amit aztán jobban megvizsgáltak.
@Hopkins95 az alacsonyabb kategóriák nehezebben érik el azt a körülményt hogy ez előjöjjön, valószínűleg előbb lesz GPU limites.
-
SindaNarmo
tag
válasz
BusinessGuy #15 üzenetére
Nem, ez olyan mint amikor gyorsulási versenyben, a ferrarit 150km/h alatt leszabályozza az elektronika és 25s alatt éri el a 100-at, és a lada lehagyja.
Szerintem technológiailag érdekes jelenség és cikk, amit érdemes boncolgatni.
Az hogy te mit látsz bele az már személyes probléma. Én nem éreztem semmi "támadást", csak az egyik fél így csinálja a másik meg amúgy, és hogy mik lehetnek a háttérben.
Szerintem teljesen korrekt cikk. -
SindaNarmo
tag
Igazából már a 3070-nél is előjön bár azzal sem hiszem hogy 1080p medium a cél.
Ettől függetlenül technikailag egy érdekes jelenség, amit szerintem megéri boncolgatni. Ettől nem lesznek rosszabbak a Nvidia kártyái.
Az meg ahogy reagálsz, arra csak azt tudom mondani hogy a tipikus túl hisztis Egon komment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest