Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
Nem tudom.
Pl ennél a cikknél nem éreztem semmi oldalfoglalást. A vulkán "nagyobb kritikát" kapott mint bármi más a cikkben.
Az én értelmezésemben csak le lett írva hogy X így csinálja, talán ezek összessége okozza a jelenséget. Y-nál nem fordul elő mivel teljesen másképpen csinálja.Az meg hogy indirekt ki mit lát bele, az már személytől is függ. És tapasztalatom szerint sokszor látják bele azt amit bele szeretnének látni.
-
arn
félisten
Alapvetoen en is. De neha szanalomnak erzem, hogy abu minden nv dologra igy raugrik, noha meg mindig ok nyujtjak a jobb csomagot osszessegeben. Valoszinuleg lenne mit kapargatni a masik oldalon is, de arrol sose olvashatunk. Igy az elmult 15 evben azt hittem bolcsebb lett a partatlansagot illetoen, de nem valtozott semmi
-
arn
félisten
Akar
ez ugyanaz, mint a dx11/dx12 pepitaban, hogy az amd gyorsul dx12 alatt. Vagy csak szar a dx11es implementacio, es eddig volt aranytalanul lassu? Tokmindegy, hogy megy az adott jatekban?
Sokmindent lehet megmagyarazgatni, de igazabol a vegen az szamit, hogy egy tipikus kategoriaba illo kornyezetben hogy teljesit. A tobbi meg bullshit. A f1 auto sem lesz a legalkalmasabb eszkoz a kert vegeben szantashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest