Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
Nem tudom.
Pl ennél a cikknél nem éreztem semmi oldalfoglalást. A vulkán "nagyobb kritikát" kapott mint bármi más a cikkben.
Az én értelmezésemben csak le lett írva hogy X így csinálja, talán ezek összessége okozza a jelenséget. Y-nál nem fordul elő mivel teljesen másképpen csinálja.Az meg hogy indirekt ki mit lát bele, az már személytől is függ. És tapasztalatom szerint sokszor látják bele azt amit bele szeretnének látni.
-
arn
félisten
Alapvetoen en is. De neha szanalomnak erzem, hogy abu minden nv dologra igy raugrik, noha meg mindig ok nyujtjak a jobb csomagot osszessegeben. Valoszinuleg lenne mit kapargatni a masik oldalon is, de arrol sose olvashatunk. Igy az elmult 15 evben azt hittem bolcsebb lett a partatlansagot illetoen, de nem valtozott semmi

-
arn
félisten
Akar
ez ugyanaz, mint a dx11/dx12 pepitaban, hogy az amd gyorsul dx12 alatt. Vagy csak szar a dx11es implementacio, es eddig volt aranytalanul lassu? Tokmindegy, hogy megy az adott jatekban?Sokmindent lehet megmagyarazgatni, de igazabol a vegen az szamit, hogy egy tipikus kategoriaba illo kornyezetben hogy teljesit. A tobbi meg bullshit. A f1 auto sem lesz a legalkalmasabb eszkoz a kert vegeben szantashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez ugyanaz, mint a dx11/dx12 pepitaban, hogy az amd gyorsul dx12 alatt. Vagy csak szar a dx11es implementacio, es eddig volt aranytalanul lassu? Tokmindegy, hogy megy az adott jatekban?