Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
-
Crytek
nagyúr
válasz BoneDragon #45 üzenetére
"Beszélsz itt össze vissza butaságokat" Szerintem te életbe nem láttál még játékot csak beszélsz róluk.
Nem esett még le a pályafutásod alatt ,hogy only azt dolgozzák ki amit 100% hogy látni fog single player alatt?
Nem hiába van minden játékban 1-2 pixeles paint szintű moslék textúra stb.De ha neked szép ez a növényzet egészségedre.
kerekfej : Hatalmas betűkkel kivan írva---> Rolling Sun
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
kerekfej
addikt
Az a golyós játék az micsoda az alsó videóban?
-
Crytek
nagyúr
válasz BoneDragon #43 üzenetére
Mert kb az fps-ek 99%-a nem tengerparton játszódik csak azért! Ha ott játszodna rágyurnának arra mivel azt látod. Crysisban sajnos nem gyúrtak rá mert az lett a leggyengébb benne belső terekkel és a benne lévő tárgyakkal együtt.
-
kpal
nagyúr
Crysis4 szívesen fogadnék .
#37) sb: 2006-2007 óta kedvencem , mindig előveszem kicsit csapatni.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Nem a fegyverekről beszélek, a növényzetről. Az ami ütős még ma is.
Sokból nem tart, keresek neked képet:
Most ennél kéne szebbet mutatni 2007 óta. Vagy konkrétan mutass rá a képrészletre, hogy hol miért gáz. (aliasingot hagyjuk)
Meg mondjuk realisztikusabb fény/árnyék viszonyokat is kereshetünk. (GTA IV néz ki realisztikusan még messziről, de az nem a növényzetről szól.)[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Nézegettél mostanában Crysis shotokat? Szerintem azóta sincs jobb és részletesebb vegetáció plusz hozzá viszonylag realisztikus fény/árnyékrendszer.
Bármilyen shotra nézek abszolút értelemben is jónak tűnik, elég fotorealisztikus. Máshoz viszonyítva meg főleg.
De ha nagyon el vagyok tévedve várom más játékból a shotokat.
-
creation
senior tag
SOD, hagyd Úgysem győzöl meg senkit
De ettől függetlenül nagyon sokan várják már ezeknek a "játékszereknek" a befutását. Csak van egy olyan érzésem, hogy ezzel két gond van.
1: még marha drága és lesz vagy 10 év mire megtalálható lesz a nappalimban a szükséges eszköz
2: párom megöl ha megtalálható lesz a nappalimbanÍgy marad nekem is mint sok másnak a low budget gaming
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
parampa
aktív tag
Next CryTech gém Állítólag Vulkánnal gyorsítják és szebb mint a Krízis 1.
-
GeryFlash
veterán
,,Ha szépséget keresel ott van például a legújabb Sims epizód. Ha részletességet akkor a Skyrim. De már az Oblivion is ott volt a szeren. Ha fizikát akarsz, ismételten a TES széria utolsó két tagját lehet felhozni, vagy akár a GTA 4-et. "
5 perce meredten bámulom a monitort, ennyi bullshitet 3 sorban még nem láttam
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
zergehell
csendes tag
vr pixel didik...Jöhet
-
Crytek
nagyúr
Egyik CoJ sem volt szebb mint a Crysis ,de abszolút semmiben sem.
Skyrim-et viszont aláírom ,de nem fizika hanem grafika terén. Ahogy azt szénné lehet moddolni.
A fél életem odaadnám ha be tudnám lőni úgy a grafikát ahogy a YT-os videókon látni. Valami döbbenet ,hogy milyen szép.
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
válasz BoneDragon #23 üzenetére
Ha szépséget keresel ott van például a legújabb Sims epizód. Ha részletességet akkor a Skyrim. De már az Oblivion is ott volt a szeren. Ha fizikát akarsz, ismételten a TES széria utolsó két tagját lehet felhozni, vagy akár a GTA 4-et. Ezen túl pedig létezik még játékélmény is, amiben megint lehetne sorolni játékokat.
Ugyan nem játszottam vele, mert annyira nem érdekel, de a Call of Juarez második része is szebb lett mint anno a Crysis. Ha jól emlékszem, hogy melyik COJ verzióra gondolok.
Viszont: fizika? Crysisban? Ha a levegőben lebegő, pörgő bevásárlókocsi neked fizika...hát egészségedre.Nem!
-
cacasz02
aktív tag
A crysis 2-őt elkezdtem játszani, és csak mentem meg lőttem meg mentem osz aaa uncsi töröl. Szal lehet hogy vr de nem izgat. Nem a látványtól jó egy játék!
-
SylverR
senior tag
Én már annak idején, képekről előre megmondtam, hogy ronda lesz a Crysis, persze lehülyézett mindenki.
Egyszerűen elemeztem az előzetes szkrínsotokat. A második és harmadik részből nem láttam túl sokat, de amennyit igen, annyit talán aláírok, hogy a Crysisok közül az első a legjobb. Sok efekt, dús növényzet, szép vivid környezet.
De azért ma már sokkal szebb játékok vannak mint a Crysis. Szebb, és kisebb gépigényű, tenném hozzá szerényen.Nem!
-
Jack@l
veterán
Igen, ezt várja már mindenki két éve, de kedves Oculuséknak még nem elég olcsó a kijelző, így áttolták a kiadást 2015 végére vagy 2016-ra...
Nesze neked vr beharangozók hada.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Crytek
nagyúr
válasz BoneDragon #19 üzenetére
A belső terek kidolgozását ,már fel sem hozom + az ott lévő tárgyakét.
Nincs összhangban pl a fegyverek és a víz kidolgozásával. Kb ez a 2 db dolog ami szép a Crysisban semmi több sajnos.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz BoneDragon #17 üzenetére
Az a baj ,hogy nem! Crysis akkor szép volt ma meg már hányni tőle jobban megnézi az ember a növényzetet aminek a legkirályabbnak kéne lenni mivel az egész game szinte susnyásban játszódik az a leggázabb pixeles ocsmányság.
-
BoneDragon
veterán
Ebben a videóban egy játékot nem tudnék kiemelni ami hűdenagyon szép lenne... Még mindig a Crysis első része az etalon. Talán majd 5 év múlva lesz olyan játék ami ráver.
-
GeryFlash
veterán
+1
csakdzsó: Nekem is így maradt meg, de pár hete néztem youtube videót, ahol ki volt maxolva, sőt még vmi mod is volt, szép-szép, de igazából 2007-ben ütött nagyot, bár szerintem jó pár helyen veri a motsani codokat-bfeket is. Jelenleg a legszebb game a Ryse szerintem.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
FLATRONW
őstag
Volt róla korábban szó, hogy a megatexturázást a Cryenginbe is befogják építeni. A nemrég bemutatott Homefront Revolution videóból nekem nagyon úgy tűnt, hogy már az lesz benne, ugyanolyan szörnyen elnagyoltak, elmosottak voltak a texturák mint az idtech 5-öt használó játékokban.
Mit lehet tudni arról a játékról? Tényleg megatexturázást használ, vagy nem és csak simán a hozzá nem értő kezeknek köszönhető az a látvány. -
Crytek
nagyúr
Fosom le a virtual realityt.
The Collectablest adják ki végre androidra és végre toljanak az arcunkba egy Crysis 4-et amu szétaláz megint grafikailag.Semmi más nem érdekel ezektől ,na jó még egy Ryse 2-öt is elhinthetnek...Next PC Upgrade: 2022
-
csakdzsó
tag
Én úgy gondolom,hogy a Crysis első része a legszebb grafikájú játék egyenlőre.Jó munkát végeztek
Remélem jön nemsokára a negyedik rész.
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
M^xx
aktív tag
Játékos szemmel a CryEngine fényévekkel szebb bármelyik motornál.
[ Szerkesztve ]
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
antikomcsi
veterán
Örvendetes hír, és nem is vagyok ellene, de én annak is örülnék, sőt, inkább annak örülnék, ha elsőnek olyan körülmények lennének biztosítva a pc játékosok számára, hogy mondjuk egy 60K-s vga kártyával ha nem is fotorealisztikus, de azért majdnem olyan élményt nyújtana egy játék, megfelelő sebesség mellett. És ehhez ne kelljen nagyon sűrűn 100-120K-s vga-kat venni. Szóval azért ilyen irányban is jobban megerőltethetnék magukat a motor készítői.
-
atike
nagyúr
Látványos a trailer....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest