Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Puma K #208 üzenetére

"Nem kioktatni akarlak, és lehet a stílusom sem a legjobb a tálaláson felül, de én is mint a többiek segíteni akarnék ha elfogadod a javaslatokat."
    Semmi gáz nincs a stílusoddal, és én is el tudom ereszteni magam, ha arról van szó. Szóval, mindketten felnőttek vagyunk, és meg tudjuk védeni magunkat is, és az álláspontunkat is.
    Durva személyeskedésbe nyilván ne menjünk, de amúgy támogatom, hogy mindketten kerüljük a felesleges sallangokat, és a zacsimarkolászós udvariassági köröket. :R

Na, a másik, ami kezd bennem körvonalazódni.
    Szerintem, Te az elméletet erőlteted, és ebben igazad is van.
    Én meg a lehetőségekből próbáltam kihozni a maximumot, illetve ami még ár/érték arányban belefér, az mellett, hogy elfogadom az érveidet is.

Most pl akkor Te hogyan raknád össze ezt a rendszert? Ventiket vehetsz bele, nyilván ami belefér, de mondjuk nem szeretnék vizesblokkot a kártyámra, és magát a kártyát sem szeretném bloweresre cserélni, ha már megvan. Ezek jelentős módosítások, és árban sem két fillér. Ráadásul, a meglévő rendszerem hatékonysága sem indokolja a váltást.
    Oldalventillátorom sincs.

Nos, ezek tudatában, érdekelne akkor, hogy Te hogyan oldanád meg a kérdést. Mi fújna be, mi szívna, melyik ventit cserélnéd nagyobbra/kisebbre, és milyen hangos lenne ez az egész a végén?

Új hozzászólás Aktív témák