Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz Dr. Venkman #7 üzenetére
Elsore sokkal hasznosabbat mondtal,mint az itteni felhasznalok nagy resze valaha fog. :-)
I don't fit in. I fit out.
-
Dr. Venkman
tag
Sziasztok! (Ez az első hozzászólásom a Prohardver fórumon)
Nekem is van Chromecastom, de tetszik ez az eszköz is, aminek több oka van. Egyrészt ahogy írtad a Chromecast áráért kapsz egy gyakorlatilag a Nexus Playernek megfelelő eszközt, telefonról hanggal is vezérelhető, stb. Hallgathatsz rajta Spotifyt, Tuneint natívan, nem kell képernyő tükrözéssel trükközni és nem meríti az aksit. Egyébként a képernyő tükrözés nagyszerű dolog, nagyon klasszul is működik, de azért a lag miatt valljuk be az esetek többségében játékra nem igazán használható. Tehát a játékok megint csak plusz pont a Fire Sticknél. Ami amúgy szintén tud mirorringot...
Ha most akarnék ilyen eszközt venni biztosan jobban járnék vele mint a Chromecasttel, de amellé már nem vennék. Pláne, hogy az Amazon szerintem ezt is zárttá teszi, nem lehet külső alkalmazásokat rátelepíteni. Olyan eszközre várok ami szoftverét tekintve a Nexus Playerhez hasonló, lehet külső apk-kat rátenni (nem tudom a Playernél lehetséges-e ez), hardverében annál kicsit talán erősebb és van digitális audio kimenete amivel esetleg a tévé bekapcsolása nélkül is lehet a házimozin zenét (Spotifyt, Tuneint) hallgatni.
-
bela_s
újonc
Egy másik oldalon megjelent egy cikk erről a termékről. Érdekes módon ugyanilyen pr-marhaságra alapult valami volt. És ez nem trollkodás, hanem az zavar, hogy egy az egyben ugyanarról az oldalról mutatja be a cuccot, ugyanazokat a triviális hibákat tartalmazza.
A legszembetünőbb példa: "Az Amazon Fire TV Stick tehát hardveres szempontból magasan a konkurensek előtt jár."
Hát nem éppen. De saját szavaim helyett inkább idézem az egyik ottani hozzászólást:"Értelmetlen Chromecast-tel összehasonlítani! Semmi köze hozzá. Funkcionalitásában és működésében akkor már egy Google player -el hasonlítsuk össze.
Ez a cucc egy HUD-al rendelkező Androidot futtató "TV okosoító" A Chromecast ezzel ellentétben egy szimpla stream eszköz. Rányomok telón, a stream gombra (vagy PC én a chrome böngészőben) és megy a cucc. Viszont se menü se semmi nem töltődik be... csak a streamelni kívánt média... EnnyiSemmi köze ennek a chromecasthoz. Egy Google player-el hasonlítanám max össze. Az viszont drágább... Hardver ügyileg viszont kenterbe veri és megeszi reggelire ezt. ( az intel atom procival és jó ki grafikai teljesítményével)
Ugyanez a játékokkal.... Chromecast re nincs is játék... Baszus Amazonnál egyáltalán láttak már chromecastet? Ellenben chromecast a telefonom vagy tabletem kijelzőjét élőben rástremaeli a TV-m re így akármelyik játékommal tolhatom a TV én... Akkor melyikre is van több játék?
Nevetséges az Amazon... Sok ember akinek meg fogalma sincs beveszi a szart."
Felhasználó írta ezt tapasztalatból, és én, mint másik felhasználó minden szavát tudom igazolni. Amit az amazon promó leszól chromecastban, az nem is hiányossága annak, hanem eleve másra volt tervezve. Itt talán az ár lehet a meggyőző, bár azt nem tudom az annyira számit-e.
-
hemaka
nagyúr
Érdekes kis cuccnak tűnik, gondolom idehaza esélytelen lenne vele bármit is csinálni az Amazon miatt.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
uki
aktív tag
XBMC lesz rá? ;-)
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
Polllen
nagyúr
Nem tűnik rossz jószágnak.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest