Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnyekxxx #33 üzenetére
Amikor ismerőseimnek mondtam, hogy kéne backupnak mondjuk egy hordozható HDD és kb. 10-15ezerért már kapni akkorát amire mindent rámásolhatnak akkor már sziszegtek, meg hogy majd meggondolják. Mondtam, hogy fényképeket, dokumentumokat nem illik csak 1 helyen tárolni, bármikor elveszhet, nem nagyon hatotta meg őket.
Aki csak használja a gépet annak a lista legutolsó helyén van az, hogy akár 1 fillért is költsön rá meg tényleg vannak olyan háztartások ahol nagyon ki van centizve a pénz, nem mélyszegénység de be van osztva minden.
A Win7 se mai gyerek tehát ha most újítani akar valaki akkor illene a 8.1-et megszerezni. Vagy a Linux ha megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest