Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
#13260800 #92 üzenetére
Igen és sajnos ssd témában főleg sok az ilyen egy ember elindít egy fals infót és egyből alapigazságnak számít( ilyen divat még a sandforce szidás is), de azért van 1-2 hozzáértő egyén is akik sokat segítenek, és nem dobálóznak vaktában ténynek vélt állításokkal.
(#89) nXu: Nemsokára kapom a választ, hogy nem vagyok normális ha win7-et használok
-
brumi1024
veterán
válasz
#13260800 #90 üzenetére
"Vállalati környezetben még megértem a nem váltást, de otthoni környezetben abszolút nem." Ezt írtam, otthoni környezetre mondtam. Vállalati környezetben mondom megértem a nem váltást, főleg ha egy adott vállalatnál office célokra használják a gépeket(ilyen esetben mondjuk a windowst nem értem, miért nem jó egy linux, bár biztos van ok amit nem tudok). És alapvetően az eszetlen fröcsögésre reagáltam(amit Gabcsee csinált), hogy a 7/8 így sz.r meg úgy sz.r...
Tudom, hogy kaphatóak olyan ssd-k, amiknek egész jó trim-pótló eljárásaik vannak, de egyrészt még egy dolog amire figyelni kell vásárláskor, másrészt pedig kevesebb ilyen ajánlott ssd van(példa, az itteni ssd topic ajánlásai). Aztán ha valaki nem néz eléggé utána, és rosszul választ elég hamar csökken a teljesítménye az ssdnek.
Az alkalmazásokra: Pl egy Photoshop/Lightroom pedig nagyon jól érzi magát 4+gb ram esetén(alatta eléggé szenvedhet nagyobb képeknél) így ebben az esetben megint csak a win7 a jobb választás, mert a 64 bites xp nem sikeredett túl jóra.
De összességében egyetértek, ha nem éri meg a váltás ne váltson. Viszont a támogatás megszűnése még egy nyomós érv lehet a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alacsonyabb IT- költséggel és jobb terméktámogatással csábít az új rendszerre a redmondi vállalat.
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest