Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Ejjej az a 300/f2,8. Az álmaim obija.
Bár én nikonos vagyok, de majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel van 300-as nekünk is. -
jap
aktív tag
24-70 II és 50 1.4 II sehol?
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''
-
veterán
Na egy biztos nekem ilyen optikáim sohasem lesznek,igaz nincs is szükségem rá az árukból vehetnék egy autót
[ Szerkesztve ]
duree54
-
dkekesi
tag
Ha példát akarnál állítani, akkor a kérdésed helyesen így hangzana: ha a barátnőmnek van a legszebb szeme a világon, ráadásul nagy a melle, akkor ez azt jelenti hogy nincs szebb szemű nő (mert ugye a mondat első felével kapcsolatban kell döntést hozni)? És akkor a válasz az hogy nincs, azaz mégiscsak lehet fikázni a cikkírót.
Amúgy több zoom halszem optika is létezik az említetten kívül, de ha jól tudom ez az egyetlen, ami full-frame szenzorra teljes képet kitöltő és kör alakú képet is tud készíteni. -
HÁZIGAZDA
hát, kár érte, az azért igazi kuriózum. persze nem 3 ft, tudom.
új oly pro váz egy hónapon belül kint van, kíváncsi leszek rá. az biztos ugyanakkor, h nálam a "minél kisebb, annál jobb" elv dominál már, imádom a d300-at, de messze nem használom eleget. gyors af nem igazán kell, inkább pontos, meg ütős mf, meg live hisztogram. magyarán hosszútávon az evil lesz a befutó - reményeim szerint oly. az egyetlen dolog, ami eltéríthet, az a nikon d3s szenzora egy kis vázban...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
-
Mercutio_
félisten
Jól néz ki a 70-300, de az az F4-5.6 egy "professzinális" lencsétől kissé vérszegény
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
ROBOTER
addikt
Nem, kombináltam!
Utolsó két képes beszámolót láttad? Azok már vegyesfelvágottak!
-
MaUser
addikt
Ez a mondat sehogyan sem jó: "Ez ugyanis a világ első zoomos halszemoptikája, amely ráadásul full frame...". Már régen van zoomos halszem, Tokina 10-17 a becsületes neve. Nem inkább "Ez ugyanis a világ első zoomos full frame halszemoptikája..." akart lenni ez a mondat?
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
ROBOTER
addikt
70-300 L tetszik, de 100-300 / 4-nek több hasznát tudnám venni, persze a 70-200 4L IS minőségében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest