- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Szembol nem ut el senki (max akkor ha a stroboszkopoddal kiegetted elotte a retinajat), raadasul te is latod, ergo a feher vakito villogo nem szukseges. Hatul fontos a piros lampa. Remelem bukoval szerencsetlenkedsz varosban es azon is van ket villogo legalabb meg egy kamera.
En azt olvasom ki a kreszbol, le van irva kerek perec hogy lehet ha indokolt. Fentebb is ideztek
Biztos en adjam vissza a jogositvanyom? Erdekes eddig egy gyalogos jaror sem szolt ram pedig ha gyalogtempoval araszolok a bolt fele megtehetne, hogy ramszol. Masreszrol pl egy nyugati palyaudvarnal ahol sok az ember, kevesebb helyet foglalsz, ha ulsz a bringan, mintha tolnad.
Kékes525: Valoban nem ezt irtad, fattyu bringanacizasara szerettem volna reagalni csak valamiert megis rad nyomtam.
Azert nem kell egybol hulyezni a masikat hatvan smiley-val...
-
Döglött Róka
veterán
Tehat jardazhatsz bringaval. Nem tilos. Mas kerdes hogy hajlando vagy jardan 10 km/h-t tartani.
Nem kene ezt a hulyeseget terjeszteni hogy jardan bringazni tilos. Ennyi erovel motorral sem hajthatsz fel jardara amikor le akarsz parkolni.
@fattyu : A villogo fenyt meg el kene felejteni, foleg sisakon. Allitottam mar meg karacsonyfat es megkertem hogy nezzen bele a sajat stroboszkopjaba egy kicsit. Halalom a ledes villogos barmok.
Ledes szaroknal meg arra hivatkozni hogy kevesebbet fogyaszt kifejezetten vicces."( mondjuk nekem már agydinamóról van sok sok fényem, de az is úgy álllítva hogy benéz az autós szemébe kicsit... )" - Gratulalok, vakitsal csak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy igen érdekes, okostelefonokkal kommunikáló univerzális kerékpáros kiegészítő van készülőben.
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest