Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
A droggal kapcsolatban én is hasonló véleményen vagyok.
A csempészést viszont sokkal hatékonyabbá tenné a légi közlekedés. Pillanatok alatt több tonnányi cuccot lehetne a világ bármely pontjára repíteni egyenesen a forráshelyről, pl. Kolumbia
De vonatkoztassunk el a drogtól. Biológiai, vegyi fegyvereket is sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnának akár egyik kontinensről a másikra szállítani vele.
Emberkereskedelem: Olyan országba tudnák repíteni szintén pár óra alatt, ahol nincs kiadatási egyezmény és az FBI vagy az Interpol sem nyomozhat.
-
Penge_4
veterán
És ebben az esetben szerinted hányan csapnának fel kábítószercsempésznek. Ha meg lekapcsolnák "Sorry, én nem tehetek semmiről. Nem nézhetek bele idegen emberek bőröndjébe..."
Drogfutárt annyit le lehet akasztani, mint égen a csillag. Repülőgépet vezetni tudó pilótát annál kevesebbet. Olyat meg, aki kockáztatná a jól fizető munkáját szinte senkit. Ilyesmit sehol nem lehet kikötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest