Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Lehet csomóan megsértődnek, vagy szimplán nekem támadnak, és én leszek kikiáltva flamelőnek, de...
Mégis mire jó ez a hiszti? Hogy "jajj, ennek semmi értelme, nem gyorsabb annyival amennyivel drágább..."
Most komolyan? El kell nektek minden egyes újdonságnál magyarázni, hogy az újdonságnak mindig ára van? Éppen a fejlesztési költségek, és az első adag kész termék előre való gyártása miatt? Nem értem, komolyan...
Majd akkor is az lesz a véleményetek, hogy ezek a RAMok Vér Istvánnak valóak, mikor 10k-ért megkaptok egy 16 gigás, 3200 mhz-es modult? Nevetséges.Bocs, ha kicsit agresszív lett a komment.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Rack és Tower szerver bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest