Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsith
tag
Most olvastam egy tesztet az X-710BF-ről.
A cikk itt van, de angoltudás szüksége.Kis idézet:I wasn't sure what to make of A4tech's mouse, but the results were a pleasant suprise. The mouse has Perfect Control all the way up to 2.23 m/s (88"/s), after which it hits the Malfunction Speed. This is beyond what I considered fast movements for Low Sens players, and with 1000 DPI it really will perform well for all styles of play. For a budget mouse, the X7 outperforms many of its more expensive rivals. It does Malfunction before the ludicrous top speeds of the MX518, G1 and Razer optical mice, but if you only look at Perfect Control the X7 actually beats them.
Még 1:
While this graph doesn't take DPI into account it's very interesting to see the two oldest mice tested, Logitech's MX300 and MX500, right at the top. Of the newer mice we find the A4tech X7 beating more expensive rivals, the MX518 and Razer optical mice.Itt a teszt:
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=19 -
darthsith
tag
Rosszul jön ki a zárójeles rész.
Szerdán vettem az egeret, de csak 30-an tudom kipróbálni a cod4-el 1ütt. -
darthsith
tag
válasz
Atomgeszi #32 üzenetére
Egy érdekesség az egérről.(Szerdán vettem, COD4et majd 30-án tudom kipróbálni vele az albiban...
)
Az egérhez adott driver segítségével a függőleges és a vizszintes DPi-t külön is lehet állítani!
Hogy ez mire jó azt nemtom ,de érdekes
Már volt régebben egy A4tech egerem még az első infrás szériából, de az hamar tönkrement valami elektronikai hiba miatt.Ám az haverom RAZOR-ával is előfordult, úgyhogy nem haragudtam meg az A4-ra.
Már régebben néztem az X-710F szériát ám a fényes műanyag nagyon giccses volt, és játékra alkalmatlannak tűnt.
Ám mikor megláttam a 718BF-et, tudstam, hogy ez kell.Ott helyben meg is vettem az utolsó példányt.
Kölyök mögöttem jött kb 5 perccel, és kérte az egeret az eladótol, mert délelőtt nézegette.
Az meg mondta neki, hogy épp most vettem meg.
Káromkodott 1et...utolsó volt a városban ez a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest