Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Lehet csak mert túlságosan felhypeoltam magam az évek folyamán, de a sokak által szidott XIII simán jobb volt.
-
Adam_Shepard
addikt
Így, hogy kijött a sima, dlc1, dlc2 GOTY mittomén változ ez eléggé gyér szám. Visszagondolva, pedig nem is emlékszem már a storyra annyira semmitmondó volt.
-
Televan74
nagyúr
Én egyszer végig játszottam.Nem mondom hogy rossz volt,de annyira a kis herceg kalandjai nem fogtak meg. A róla szóló film jobban tetszett. Na majd a 16. rész!
-
hombre[EU]
veterán
Ahhoz képest,hogy elment (shipped) a launchnál 5millió...nem valami erōs. Na majd a remake
-
törölt tag
Azért ez nem véletlen, mert bitang jó lett szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest