Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
(Szerk.: csak arra gondoltam itt, hogy tényleg akkora érték az, ha mechanikailag kompatibilis a gépem a dédnagypapi 35mm f/2 üvegével?)
Tényleg az lehet. Mert lehet, hogy annak az üvegnek optikailag megfelelő objektívet ma csak sok százezer forint kapnál meg, így viszont ha mindenképpen szeretnél fotózni, akkor elég egy olcsóbb vázat venni, és használhatod a régi objektíveket (ugyan nagyobb fotóstudás kell hozzá, de tényleg használható marad)
-
Gondwana
addikt
A 80 évhez képest mennyi ideje szivatják magukat egy 640kBytes ought to be enough típusú öntökönbökéssel?
(Szerk.: csak arra gondoltam itt, hogy tényleg akkora érték az, ha mechanikailag kompatibilis a gépem a dédnagypapi 35mm f/2 üvegével?)[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Én arra vagyok kíváncsi, mikor lépik át a 81 milliós határt. Egy kissé gyerekes már ez a Canon/Nikon csata az eladott objektívek terén. Mostanában 5 millió példányonként van hír, néhány év, és 1 millió példányonként lesz róla sajtóközlemény. Olyan ez, mint a platinalemez és aranylemez határa.
A 700 billiomodik eladott OB tampont még megvárom.
-
ledgeri
nagyúr
Kiváncsi lennék olyan statisztikára, hogy ebből a számból mennyi nem lett eladva sosem, mennyit használnak még ma is, mennyi sérült meg kicsit/nagyon/teljesen, és mennyi kerül újjászülesztésre, és mennyinek az anyaga került ki a "Nikon, és felhasználói" zónából...
De ez csak én vagyok, a statisztikus lélek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Idén január végén jelentette be a gyártó Nikkor márkajelzésű terméksorának évfordulóját.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok