Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az előtted írt személyeskedő kommentre nem reagaltam, erre se szívesen de kéretik mellőzni ha lehet! Ez nem a facebook. Egy szint alá ne menjünk már! Köszönöm! Igen az vagyok természetesen.
2 évig használtam OP-t amin az Oxygen OS volt. Bugok, akadasok, lassulasok azon is előfordultak. Ilyen minden telefonon előfordul. 3 év hasznalat után meg végképp.
-
Hát anno samsung note 4 egy főverzió frissítés után botrányosan rossz lett és volt pár xiaomi a kezemben (most is az van) amik szintén tudnak produkálni egy-egy frissítés után. Azt nem mondom hogy teljesen használhatatlanokká váltak, de rengeteg gond lehetséges egy-egy rosszul sikerült frissítés után. De persze ez lehetséges egy pár hónapos modell esetén is.
-
Frissíteni kell mindenképp.Biztonsági és alkalmazasfrissítések nélkül használni a telót? Bár a szándékosság amit írsz nagyon is reálisan hangzik.Nem erdeke egyetlen gyártónak se, hogy hosszú evekig egyetlen termékét használjuk. Viszont elég nehéz kivitelezni.Android esetén a szoftvert, alkalmazasokat nem a telefongyártók csinálják hanem más tőlük független cégek. Elég nagy meló lenne egy ilyen "összeesküvést" tető alá hozni....
-
Még szerencse, hogy androidon nincs ilyen probléma. Itt nem kell szándékosan lassítani mert lassul a rendszer magától 1-2 év után 😂😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest