- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, de vhogy nehéz elképzelni, hogy a dinamikatartomány eléri az azonos szenzortechnológiával de harmadannyi pixellel keszült érzékelőét. Anno amikor az a7r2-t bsi szenzorral bemutatták, hogy húdemilyen jó a dinamikája, hááát én elég sok beégett képet láttam. Azóta nemigen követem a történéseket, de kíváncsi lennék egy komolyabb dinamikájú (pl erdős sötétebb alj+napsütötte bárányfelhők) témán a7III vs a7rIV összehasonlításra.
Azt is érdemes végiggondolni, hogy 1milyen felbontásra van az embernek ténylegesen szüksége (max 4k kijelzőink vannak ugyebár) 2a valóságban milyen felbontású optikával szaladgál az ember/hány autó árába is kerül egy komolyabb teleobi rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új érzékelőt öttengelyes stabilizátor támogatja a munkában, eltolásos módszerrel pedig akár 240 megapixeles fotók is készíthetők.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest