Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feruendios
tag
A Casion-nak vannak olyan gépei amik 1000fps-t is tudnak compaktba persze az már nagyon kis felbontáson tele zajjal, de 640x480 100fps-t azt tudják szépen.
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Ren Hoek
veterán
Vagy 2000 Ft Canon - M42 átalakító... és a Carl Zeiss Jena, Praktikához készült manuál obijait vidáman felrakhatod Soós-ban 2-3000 Ft-okért vesztegetik őket... Szinte ingyen lehet kapni tucatjával.
Hozzáteszem, nekem Nikon átalakítóval szebb képet adott egy ilyen Jena fix 150 mm cső, mint az 50K-s Nikkorom. Egyedül az IS jön jól filmezésnél... Vaterán viszont 15-20K-ért lehet kapni az 500D és 550D IS-es kit csöveit.
-
Ren Hoek
veterán
Hát aki nem ért hozzá, és zsúrvideózni akar, annak vétek a kezébe adni ilyen eszközöket. Mert nem tudja használni Az viszont igaz, hogy aki tudja használni, az elérhet vele sokmilliós kamerákhoz hasonló hatásokat. Persze ésszel...
Azért itt lehet használni ezt komolyabb dolgokra is, Rodriguez tolja éppen az ipart:
http://href.hu/x/bnin[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
550D-t nem nézegettem, de azért 7D és 5DII között van bőven különbség.
A kézi videokamerák meg mondjuk tudnak rendesen fókuszálni, meg fényt mérni és expót állítani videó közben, tehát home videóhoz még mindig az a jobb.
Viszont egyet kell értsek, nem szar az 550D videója sem. -
Ren Hoek
veterán
Hát ha megnézed egy 550D , egy 7D és egy 5D MII képét, alig lehet megkülönböztetni. 550D is irtó jól lát sötétben, és nagyon király lett a zajszűrése
Tessék mostmár jönnek az 550D videók... nyakra főre. 6400 ISO-n is alig zajos a képe. Ilyet szerintem ma egyetlen kézi videókamera sem tud a piacon 190 rugóért.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Igen, ismerem, de én kifejezetten VDSLR-t vennék, az 550 már szimpi is lenne,
ha tudna kisebb felbontásban több fps-t. Lehet ez is csak firmware kérdése!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Ren Hoek
veterán
Videózni sokkal jobban megéri az 550D... van benne 720p 60FPS-el. Ott sokkal gyengébb a rolling shutter effekt. Meg kb 3madannyiba kerül. APS-C érzékelő jobb is filmezni, mert a fullframe-nek már olyan kicsi a mélységélessége sokszor, hogy minden kiesik a fókuszból, no meg attól nem lesz semmi filmesebb, ha irtó pici a dof mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Mikor tudnak majd 100fps-t, mondjuk legalább 640x480-ban?
Jó lenne már egy olcsó, lassítós kamera..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
orbano
félisten
már egy vacak fw-t is _be kell jelenteni_ ? nem elég ha sunyiban kiadják, hátha nem vette eddig észre sok ember, hogy szarabb volt?
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest