- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
60 000 ért azt így világít!
-
killbull
aktív tag
Ahogy kivettem drága a double shot magyarba, van olyan ami ezt tudja és magyar?
Jó hogy szóltok mert benyaltam volna a lecsós kenyeret rendesen és nem is double shot lett volna ha veszek egyet!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
Redragont megéri megvenni mert double shot billentyűi vannak!
Ha nem is bír 50 millió leütést csak 20 at az is bír kb 10 évet!
-
nyunyu
félisten
Ja, csak fogod a Redragont, kiveszed a kapcsolókat, leszereled a plateet, aláteszel egy 9$-os filcet, plate visszacsavaroz, kapcsolók+kupakok visszapattint, és készen van a halkított billzet.
Míg a 2-3x annyiba kerülő Duckynál szétfeszegeted a műanyag házat, lehetőleg nem ripityáratörve, aztán nekiállhatsz egyesével kiforrasztani a kapcsolókat+LEDeket, aztán imádkozol, hogy túlélje a PCB, utána plate leszerel, filc, plate vissza, MEGKENT kapcsolók vissza, aztán LEDek felét biztosan fordítva forrasztottad, úgyhogy újra, aztán ha jól ment minden, és se a kapcsolók, se a LEDek nem mentek tönkre, akkor összepattintod a billzetet, aminek úgy fognak állni körbe az illesztési hézagjai, mint a zsiguliajtó.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
copass
veterán
hama is jó, mondjuk egy redragonhoz képest szerintem sokkal jobb.
fém ház felerősíti a rugó hangját kegyetlen módon mivel nyitott.
ellenben a Hama uRage M3chanikal RDX jó, ugyanúgy hotswappes, nem peng a ház mivel műanyag és zárt.
nem mindegy hogy milyen a felépítése a billentyűzetnek (nyitott/zárt ház) , milyen anyagokat használnak (fém/műanyag ház).
de 60k mechában is van olyan ami úgy peng mint a kakukkos óra!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem meg van kínai 7 ezer forintos mechanikus, és 2 éve tökéletesen üzemel, pedig játék célra használják erősen...
A Hama tény, katasztrofális , de abból ne szűrd le a piac többi résztvevőjét.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nyunyu
félisten
Ja, azt megrendeltem 11.11-én ~70$-ért *, de 1 hét alatt sem sem bírták feladni, így Ali automatikusan törölte a megrendelésemet, aztán engem cseszett le a kbdfans, hogy miért nem hosszabbítottam meg a megrendelést időben.
*: Ebben nem volt benne a 14$-os magyar addon, mivel azt már 2 éve megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Razer/Ducky/Corsair jellegű világítás kompatibilis magyar doubleshotra gondoltam a Razer 13k-s árának a duplájáért (=26k, ~70€), annyiért szerintem BŐVEN lenne rá kereslet.
KAT Napoleonic ennek a duplája volt: magyar/szlovén/horvát alapszett (36€)+modifierek (73€)+numpad (25€) az már 134€!
Ennyit már egy magamfajta idióta sem fizet ki divatcikkért.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dqdb
nagyúr
Ha duplájáért magyarral is létezne, abból is el tudnánk adni vagy huszat a billzet topikban.
Szerintem túl optimista vagy. Egy magyar kiosztású, 100%-os kiosztásra is jó KAT Napoleonic valamivel a dupla ár feletti értékre jött ki, annak a magyar-szlovén-horvát nyelvet támogató kitjéből három darabot adott el a MyKeyboard.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
egy olcsó pbt keycap szett ára annyi mint egy olcsó billentyűzet ára.
És az is csak a nagyobb nyelvek lokalizációjával elérhető, mert drága+macerás világítós PBTt gyártani, kis tételben esélytelen.
Mittudomén, világítás kompatibilis Razer szett kb. 13-14k Ft.
Ducky is 50€ körül mozgott, amikor még lehetett kapni, Corsair saját verzióját nem tudom.(Ha duplájáért magyarral is létezne, abból is el tudnánk adni vagy huszat a billzet topikban.)
-
copass
veterán
az olcsó billentyűzeteken abs festett keycapek vannak.
ami úgy készül hogy a keycapet fröccsöntik majd lefestik feketére, a szöveget pedig lézerrel viszik fel a festék eltávolításával. mivel könnyen és olcsón előállítható nagytömegben, ezért ez terjedt el a legjobban.
itt van pár videó és leírás hogy mi a különbségegy olcsó pbt keycap szett ára annyi mint egy olcsó billentyűzet ára.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
tibaimp
nagyúr
Nem akarok itt a cég ellen szólni, mert külső HDD házaim vannak tőlük és jók, de haverom vett kemény 28e Ft-ért Hama mechanikus billt, kb. ez a kategória. Egy szóval tudom jellemezni: katasztrofális!! Fél év alatt elkezdtek a gombok lekopni, az egész bill. felületén lévő valami szar elkezdett lejönni (nem tudom, ez gariztatható-e), a kapcsolók még működnek, de ahogy ennél is a gyártó kiléte ott sem megmondható, szóval.....borzalmas.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tag
Nekem a Sharkoon egyet jelent a "racionális kompromisszumok, jó áron"-nal.
Ennek is sokan fognak nagyon örülni.CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA AGP x2 VGA, PCMCIA soundcard
-
nyunyu
félisten
Ócó.
Egyébként meg árban baromi jó, hiszen 2-3 éve még 35-40€-ért osztogatták a világítás nélküli legalja kínai TKLeket Outemu Blueval, itt meg van numpad is, meg világítás is 50€-ért.
Akinek meg nem tetszik a minőség, az rátesz +100€-t, aztán vehet Ducky One 2 RGBt.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
huano switch 0:17-nél látszik
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
GreatL
őstag
BPT... brazíliai portugál. Mint a Max Payne 3.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
bteebi
veterán
Nem tűnik rossznak ennyiért. Magyar kiosztással még talán kellene is. De lehet, hogy angollal is. A 64 kbyte memória amúgy rendkívül megmosolyogtató, még ha az adott célra elég is ennyi.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest