Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Sikerült ezt a dögöt valakinek USB Type-C-n működésre bírni?
Kaptam egy HomeOffice laptopot, amin a Type-C portra a DP logó is fel van festve, de ha összedugom a kettőt, akkor a laptop csak a lassú töltésre panaszkodik monitort nem érzékel -
jczettler
tag
sziasztok,
ténylegesen van gyakorlati tapasztalata ezzel a monitorral? elsősorban munkához kellene és egy 2015-ös macbook pro lenne rákötve DP-tal.
vegyes érzelmekkel mennék neki, mert sok jót olvastam róla (google, youtube), de vannak problémás esetek is.
ha valaki használ ilyet, megköszönném a hozzászólását
-
Oliverda
titán
válasz
-=RelakS=- #31 üzenetére
A Dell P4317Q ezzel mehet a süllyesztőbe.
-
Ed_007
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #30 üzenetére
Köszönöm szépen, tanulságos volt...
-
-=RelakS=-
veterán
Jó lenne, ha már lehetne itthon kapni. Kíváncsi lennék az árára.
-
-=RelakS=-
veterán
Azért, mert egy monitornak vékony, 1px széles vonalakat is meg kell jeleníteni (mint ez a fórum), egy tévénél erre nincs szükség.
Itt egy [link] egy RGBW televízió tesztről. A végén vannak tesztek, ahol piros alapon kék szöveg, és kék alapon piros szöveg, ott láthatod, hogy mi a gond.
-
Ed_007
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #26 üzenetére
Miért rossz monitorba, ami tévében jó? (Egy-két mondatban please - nekem új info).
-
KRoy19
őstag
válasz
-=RelakS=- #26 üzenetére
Biztosan RGB , egyébkén az LG 4k TV-k 2016-os példányai közül, csak au UH 6000-es szériának volt WRGB panelja (meg talán az UH 7500-nak is) de UH 7700-tól felfelé RGB van azokban is.
-
-=RelakS=-
veterán
Az tudható, hogy milyen panel van benne?
Az LG UHD tv-kben végig RGBW paneleket láttam (ha jól emlékszem), amik lehet, hogy tv-ben elmennek, de monitornak pont xar... -
deja vu
addikt
Én nem értek a TV-khez de jófajtának tűnik, látom 10 bites panel van benne. Ha megfelelő elektronikával párosul akkor tényleg nagyon üthet a képe. Az Euronic-ban olcsóbb, ott csak 400 ezer, és gondolom ott is gyári garanciával adják.
Én ahogy láttam az LG a Quantum Dot elé pozicionállja képminőségben, de valószínű még ők is jobbnak tartják az OLED-et.
-
KRoy19
őstag
Máshol olvastam, hogy a freesync tartomány 56hz től 61hz ig terjed....
-
-Skylake-
addikt
En nem ertem miert nem fejlodik ez a szegmens. 42-45" IPS/OLED 4K, HDR, ivelt, G-Sync. Konkretan adnek erte meg 3000 eurot is baszki, ha valakinek eszebe jutna gyartani. Legtobb ertelmes kizeljo ma 27" korul jon, vagy 34 superwide. Nemertem miert. Ezt a Free-Snyc maniat sem ertem. A felsokategoria csak vidiaban letezik jelenleg, 4K-ba mit kell syncelni egy rx480on ? Fhdba sem bir ki 60 fpst, 4Kban konkretan meghal az a kartya. Legalabb valasztasi lehetoseg lenne, de az sincs.
Szerk: mondjuk a beepitett KVM switch az nagy josag.
-
Ed_007
aktív tag
.. tegyük hozzá, hogy az LG 49SJ810V volt az álleejtős képű TV, amely azért nem átlagmonitor áron kapható (430 E HUF), de cserébe HDR-es, 120 Hz-es.
Komolyan fontolgatom, hogy monitor helyett egy ilyet... Nyilván nem olcsó, de ezen az áron montorból csak lényegesen kisebbet tudnék venni, ráadásul HDR nélkül, jellemzően.
Mi a véleményetek, működhet? -
Brett001
aktív tag
Sokan a TV-n játszanak monitor helyett, mert nagyobb...én ezen néznék tv-t, mert az enyém csak 37"-os.
-
deja vu
addikt
Lefogadom, hogy 75 Hz Freesync. 75 Hz-et majdnem minden monitor tud már manapság túlhajtva. Egy centet nem adnék ezért a monitorért. Eleve LG, így tuti elég béna elektronikát kapott. Nincs benne homogenítás-kiegyenlítés, és azért egy ekkora monitornál már minimum elvárás mert rohadt nagy eltérések lesznek a panelen belül. Meg persze nincs benne A-TW Polarizer sem, és azért egy ekkora IPS paneles monitorra azért kéne. Kinézetre teljesen fapados, az állvány is béna. Gagyi termék!
-
Cathulhu
addikt
Tipikus LG fele freesync, papiron van, haszna a minimalis range* miatt viszont 0.
*kiindulva az LG eddigi gyakorlatabol es a 60Hz-es felso korlatbol...
-
Locutus
veterán
Még egy semmirevaló lépés az 55"-os gsync hdr oled "monitorom" felé
-
pmheros
őstag
Ez hatalmas vicc a gyártó(k) részéről, hogy bejelentenek egy eszközt ami a FreeSync képességgel hivatott kiemelkedni a hagyományos kijelzők közül, de pont a Freesync paramétereit nem adják meg, amiért a plusz pénzt elkérik
-
arabus
addikt
Negyedmillióért a Freesync helyett HDR lenne inkább benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32UN880-b) 4K GAMER PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GS60QX-B) QHD 180HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest