Új hozzászólás Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
Ez mind szép és jó...na de minek? Ahogy apám mondaná: "Olcsó játék hülye gyerekeknek"
-
Metalfan
senior tag
Nahát, az én laptopomon is körbeforgathatós webkamera van. Ha lehajtom a laptop fedelét, akkor a wemcam is lefele néz, ha teljesen hátrahajtom, akkor a plafont bámulja. Ha meg oldalra kell forgatni, akkor elfordítom a laptopot is. Nagy ügy.
-
wolruf
őstag
Nekem Logitech QuickCam Sphere van, a képminőséget leszámítva a forgatás egy kalap... szóval annyira nem jó :-D Darabos, lassú és bődületesen zajos a motor miatt, ami nagyon közel van a belső mikrofonhoz (ezért használok külsőt hozzá).
A képe csodás, gyenge fénynél is jól látszik, erős fénynél pedig ég és Föld szinte minden más kamerával szemben. Ennél is talán jó az optika és az érzékelő, és akkor ezt az árat megéri. -
orbano
félisten
fizetett hirdetésünket olvashatták
-
azbest
félisten
Wow... az én genius mikrofonom is 360 fokban forgatható
ugyanaz a gömbcsuklós megoldás -
törölt tag
Kicsit utánanéztem, mert kezdett érdekelni a dolog, de úgy tűnik rosszak az információid.
Itt a lista hogy mit tartalmaz a csomag: [link]
- i-Look 1321 web camera
- Quick guide
- Driver & Genius WebMate (CD)
- CrazyTalk Avatar Creator (CD)
- CrazyTalk Cam Suite (CD)
- User’s manuals (CD)Ráadásul egy kanyi információt nem találtam arról hogy PC-ről vezérelhető lenne hogy merre nézzen. 8800 Ft-ért, így egy kicsit soknak tűnik...
szerk.: Persze, akkor meg mi a fenét takar a forgathatóság? Forgathatóság nélkül is úgy állítom ahogy akarom, nem?
-
törölt tag
Ezt motor forgatja vagy kézzel kell?
-
Muton
addikt
körbeforgatható webkamera. asztaaa....
nem hittem volna, h még ebben a században valaki meg tudja csinálni ezt a bámulatos, mindenki által igényelt technikai bravúrt
biztos a nasa van a háttérben
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest