Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Köszönöm! A tápokban tudtam, hogy forrasztják, de így alaplap krimpelésről még nem hallottam..
Vajon a Asrock megint kihoz egy ilyen vaddisznó procit ITX ben ?
(Ha egyáltalán fizikailag lehetséges)
2011 est csinált ráadásul van olyan is ami 4 noti dimm et fogad.Illetve azért workstationbe már a 2x4 socketenként azaz 16 foglalat is csak SSI EEB be fér bele normális bővíthetőséggel, ami gondolom egy ilyen piacra szánt procinál evidens.
DIY kategóriában ami emészthető méretű ház és tudja fogadni pl a Nanoxia Deepsilence 5 ös amiben a furatok is megvannak.
Nekem mind2 dual xeonom ATX méretű igaz csak 1x3 van socketenként rajta. (Supermico X8DTL széria mind2)
Nagyon kíváncsi leszek ezeknek a piaci fogadtatására, supportjára, illetve hogy a konkurensek, hogyan akarnak majd keresztbe tenni neki. Remélem szépen felfut.Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
Fiery
veterán
Nem is cel a hibak jo reszet kijavitani. Hiszen a hibak tulnyomo resze a gyakorlatban sosem okoz problemat. Kb. mint ahogy egy Dubaiban kozlekedo autonal kevesbe problema, ha -20 Celsius fok alatt nehezen indul a motor
Es az AMD becsuletere legyen mondva, az A0 stepping kritikus hibait (amibol volt egy nagy halom) szepen kijavitgattak a B1 steppingre, eddig hiba nelkul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest