Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
stargazerhu #30 üzenetére
Meg sokminden mást is
-
ironthehorse
csendes tag
válasz
stargazerhu #30 üzenetére
azért akkora roham nem lesz sztem
annyi kocka csak nincs az országban -
crashpipi
csendes tag
Akkor más oldalak miért nem térnek ki rá, hogy idén ide biztosan nem jön? (Pl: Gamestar)
Vagy miért szerepel a nagyobb hazai oldalak előrendeléseinél november vége? (Gameshop, Edigital, stb.)
Szerintem ezek az internetes oldalak eddig is külföldről szerezték be a konzolokat, meg minden egyebet, amit nem is forgalmaznak itt, (lásd. korábban Kindle) nem hiába követik az árazásaik hétről hétre az Euró árfolyamot és szerintem, ha Ausztria, Németország kap a konzolból, akkor náluk is elérhető lesz, max tesznek az árra kicsit.
Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy ha az előrendelések már beteltek, (német Gameshop jelezte hivatalosan) miért aktív még minden magyar honlapon?!
Plusz mikor méltóztatnak jelezni, hogy ha a dátum biztosan csúszik majd?
Én speciel legkésőbb a decemberi fizukor a nappaliban szeretném tudni és marhára elkeserítene, ha ez nem így volna, amikor már áprilistól pakolgatom össze az árát a kis borítékomba. :/ -
v-paci
aktív tag
válasz
ironthehorse #12 üzenetére
Ez így van, ha nincs magyar garilevél, akkor nem foglalkoznak garanciában a sony cuccokkal.
-
haddent
addikt
Apróbb baj(ok) = szoftveres gondok, vagy legalábbis hardveres beavatkozás nélkül javítható nyűgök. Ha mégis baj lenne a hardverrel, akkor meg kicserélik neked úgyis, ezért nem értem ezt az "önnyugtatást".
Ha annyira kényelmes vagy, hogy több hónap várás megéri, hogy esetleg ne kelljen elsétálni egy Sony boltba meg vissza, akkor értem... Persze, tudom, van akinek nincs erre ideje, de azért a lehetőség szép lenne. -
kispecek
aktív tag
Minden rosszban van valami jó is.
Mire mindkét konzol elérhető lesz nálunk, addigra kinövik a gyermekbetegségeiket.(Biztosra veszem hogy lesznek apró(bb) bajok mindkét gyártó háza táján) -
kromatika
veterán
a legjobb hir az hogy a ps 3 olcsóbb lesz.
-
ilor14
tag
Chilében a bányászok,Peruban a pánsíposok az esőerdőjükben,Kolumbiában meg a milliárdos drogbárók vesznek majd konzolokat
-
Sir Ny
senior tag
,,Heavy Rain fejlesztőinek kezei közül kerül ki, ami már önmagában garancia a minőségre."
hátőőizé
-
tttzshd
tag
Hatalmas ma láttam itt Franciában ki van téve az Xbox One és a Ps4 doboza/ára előre rendelhető és novemberben jönnek ! Xbox One 499 euró
Ps4 399 euró
-
dkface
aktív tag
Mielőtt mindenki elkezdné az országot szapulni , javasolnám hogy nézzétek végig a listát : a minéknél jóval nagyobb piacnak számító cseh kollégák is kimaradnak az első körből.
-
Tigerclaw
nagyúr
El Salvador, Guatemala... azért mindig tudunk lejjebb csúszni.
-
Angel1981
veterán
Várjuk, várjuk!
-
Spancho
senior tag
Hmm azt hittem ,hogy karácsony elött kapható lesz itthon a boltokban
De be kell látni ,kis ország vagyunk kevés a fizu , sok a warez a játékok nem fogynak nagyon.
Nekem ráérne ,hogy ha csak akkor érne ide amikor már 70-80k körül van az ára -
Vincent_
aktív tag
Megint kicsúszunk a világpremierből... Nem mintha ez pár tucat fanatikuson kívül sokakat annyira érintene.
-
steven84
tag
Csúnyán lenyomják a karácsonyi szezonban az MS-t.
-
válasz
ironthehorse #12 üzenetére
De vitával el lehet menni aztán folytatod ott ahol otthon abbahagytad csak legyen 3g vagy jó wifi amin lehet streamelni
-
ironthehorse
csendes tag
ebben majd az lesz a poén, mikor a hazai szervíz nem fogja átvenni a cuccot, ha gond van vele
ezt nem légből szedtem, anno olvastam panaszt, hogy sony hu nem vette át gariban a fényképezőgépet, mert nem rajtuk keresztül lett véve, ez miatt lesz pár csörte itthon.
ez nagy kibaxás a kereskedőkkel, a vásárlókkal(utóbbiakkal a gari miatt)
amúgy én nem várom, mert volt ps3-am és eladtam, mert folyamatos egyre súlyosbodó függést okozott. melóba nem lehet elmenni 2-3 óra alvás után -
.mf
veterán
"De még negyed évet várni kell a PS4 -re mindenképp, majd a Sony gyárak leállnak egy szép hosszú időre, mert megtehetik, és egy másik negyedév elteltével talán látnak valamit a kedves előrendelők EU országokban is."
*facepalm*
Ha már ennyire sarkítunk, akkor tessék vissza is:
Szerinted a Sanyinak érdeke nem eladni?
Szerinted a Sanyi gyáraiban készül, nem pedig valami kínai / thaiföldi / vietnámi / bangladesi / stb. OEMnél, akik napi 2*12 vagy jobb esetben 3*8 műszakban, 24/7/365 dolgoznak?
Szerinted csak gondolnak egyet, megnyomják a gombot, és seperc alatt beérkezik pármillió darabhoz megfelelő mennyiségű és minőségű, tesztelt alkatrész, amik önmaguktól szempillantás alatt gépekké állnak össze és le is tesztelik magukat, majd mágikusan becsomagolódnak, és teleportálódnak a megfelelő boltokba?
Szerinted 14 nap egy negyedév?
Gondold egy kicsit végig a dolgokat. -
PepeDon
tag
Milyen cég is a SONY? És ott vajon megjelenik?
Azért az szép, hogy a hazai piac is várhat... -
FlashLed
senior tag
Magyarország megint hozz a formáját.Nem is mi lennénk,ha nem csak a második körre esnénk...
-
nemlehet
őstag
Igen néha elég érdekes országok élveznek prioritást
Nem baj akinek kell az majd rendel külföldről. A Sonynak tök mindegy.
-
Tippre mennyi lesz itthon a vita új ara most olyan 53000 a legolcsóbb.
-
haddent
addikt
Van aki már most szeretne játszani a játékokkal, hiszen már októberben kész lesz sok játék. De még negyed évet várni kell a PS4 -re mindenképp, majd a Sony gyárak leállnak egy szép hosszú időre, mert megtehetik, és egy másik negyedév elteltével talán látnak valamit a kedves előrendelők EU országokban is. Eddig biztosan Guatemalaban rengeteg PS4 fog fogyni és a favellákban nagyon jókat fognak játszani az emberek, amíg itt Magyarország, Horvátország, Románia, Ukrajna stb..., azért elég komoly piac, nem kap semmit
-
BenHans
addikt
Irány Ausztria, de abba a mondjuk +2 hónapba sem hal majd bele senki remélem.
-
danikollar
őstag
Pedig azt hittem, hogy abban a 32 országban mi is benne leszünk. Mondjuk én úgy is leghamarabb 2014 év végén vennék, addigra nálunk is lesz.
-
Raysen623
addikt
Senki nem marad itt le semmiről....sokan már így is külföldön tartják a pénzüket, így simán beszerzik Ausztriából és el is van intézve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony az új generációs gép startjának véglegesítése mellett a PlayStation Vita árát is csökkentette.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest