- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Netezzél okosan: https://www.оtрbаnk.hu/
Mivel eljött a Domainnevek forradalma, már mindenki veszélyben van. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Depression #1 üzenetére
Miért? Szerinted nem lehet 'okosan' netezni?
Én leírom. Engem ez nem érint mert 'okosan' netezek. Bár ez így ebben a formában nem igaz, mivel inkább azt kellett volna írnom, hogy 'okosan' bankolok neten.
Van egy erre elkészített Live OS lemezem, amiről bootolok és CSAK a bankos dolgokat intézem. Innentől nincs értelme miről beszélni a cikkben említett féreggel kapcsolatban.
Mondjuk én egy vagyok a sok közül és valószínűleg nem a nagy átlagot képviselem ez ügyben.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mely böngészőkkel 'életképes' (volt életképes) a cikkben taglalt kártékony oldal. Gondolom, ha már nyilvánosságra került akkor a nagy biztonságtechnikai cégek megtették már a szükséges lépéseket az elhárítás irányába.
-
Tidus
addikt
Én teljes mértékben tisztelem, és becsülöm ezeket a hekkereket akik ilyen féreg vírust elő tudnak ákllítani programozással, és működik is. Természetesen figyelembe kell venni a biztonsági résre készült OP rendszer frissítéseket, és a vírusírtó progik hatékonyságát is nekik.
Teljes elismerésem, természetesen a tudásuknak. -
Depression
veterán
Na most mondja valaki, hogy őt ez nem érinti, mert 'okosan' netezik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged