Aktív témák
-
2.5HDDKELL
csendes tag
Igazából legfőképpen az OSX miatt szeretnék Mac-et, másrészt szerintem jóval megbízhatóbb, és minőségibb, plusz akku idő sem mindegy nekem. Logic Pro is csak OSX-en van és szeretném kitanulni, és alapból érdekel a Mac téma. És ha az alma miatt venném, akkor vennék egy 3.1-es whitet 100k-ért használtan..
-
2.5HDDKELL
csendes tag
hát ha az a b"csillag"zi vékony lesz, akkor lehet megveszem ezt a modellt.. valahogy nekem megbízhatóbbnak tűnik a mostani vastag ház, már csak azért is, mert munka céljából is cipelném, bár jelenleg azon gondolkodom, hogy megveszem most a mostanit részletre, kijövetel előtt eladom pl -60k-ért, kipótlom a többlettel, és megveszem az újat (már ha olyan, hogy megéri).
-
2.5HDDKELL
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest