- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Jotunblood #197 üzenetére
ááááá, dehogy!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #190 üzenetére
Persze. Nem nagyon jó az, ha minimumon van.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #188 üzenetére
Homogenitást még nem néztem, de 800:1 körüli kontraszt rémlik. Ehhez kapcsolódik, hogy a 120cd/m2 kb. a nullás fényerőnél van, ami nem olyan jó hír,de ez legyen a legnagyobb baj...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #186 üzenetére
Ugy nézem elég jó lett. Külsőleg, funkciókban, meg ugy egyáltalán minőségben simán hozza mondjuk a DELL szintjét. Egy nagyon gyors kalibrálásra volt csak időm,de nekem is picit magas lett a deltaE-je, de mindenképpen meg kell nyomkodnom alaposabban, mert tényleg csak egy gyors rápillantásra volt időm.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kicsiny mancsomba kaparintottam egy ilyen ASUS-t. Majd irok róla pár jó szót hamarosan
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
i are robot #182 üzenetére
áhá...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #165 üzenetére
Az EiZO minőségben ezek felett (kellene hogy) legyen, ez sajnos már egy ideje szerintem nem teljesen igaz. Tradicionálisan grafikai munkára szánt professzionális monitork gyártói ők. Egy időben gyakorlatilag nem volt más választásod, ha igazán jó monitort szerettél volna. Szerintem valahogy "ugyfelejtették magukat", és már több gyártó is behozta őket, viszont árakban meg az ugyfelejtés az áll, igy szerintem manapság kaphatsz EiZO minőséget (vagy nagyon közel ugyanazt) olcsóbban is. Nekem ez a véleményem.
Egyébként természetesen semmi probléma nincsen velük, általában nagyon jók a termékeik (alsóbb kategóriában szerintem ez sem mindig igaz egyébként), csak drágák.
Én azt javaslom, ha komolyabb összeget szánsz az ügyre, és kevesebb kompromisszumot szeretnél kötni (vagy egyáltalán nem akarsz) akkor az NEC háza táján is szét kellene nézned.
Közben nézem, hogy max. 150k amit rászánsz. Én ebben az árban azt mondom az uj ASUS-t érdemes lehet megnézni, elég jónak igérkezik (egyelőre még nem találtam egyik itthoni forgalmazónál sem készleten), illetve vele összevetve az U2410-es DELL-t. Nagyon más lehetőséged ebben a kategóriában nincsen.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #159 üzenetére
DELL U2410?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tudom miről beszélsz de én ezt eddig nem láttam egyik iPaden, és Galaxy Tab-on sem. Szerintem gondoltak rá. Egyébként is ez a para csak Win-es ClearType-nál ennyire erős (inkább ugy mondanám, hogy a többi op.rendszernél nincs,de ezt nem merem biztosra állitani, az a biztos, hogy én nem látom). Attól meg az ég óvjon engem, hogy egy win7-es tabletet kézbevegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest