- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Jotunblood #197 üzenetére
ááááá, dehogy!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #190 üzenetére
Persze. Nem nagyon jó az, ha minimumon van.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #188 üzenetére
Homogenitást még nem néztem, de 800:1 körüli kontraszt rémlik. Ehhez kapcsolódik, hogy a 120cd/m2 kb. a nullás fényerőnél van, ami nem olyan jó hír,de ez legyen a legnagyobb baj...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #186 üzenetére
Ugy nézem elég jó lett. Külsőleg, funkciókban, meg ugy egyáltalán minőségben simán hozza mondjuk a DELL szintjét. Egy nagyon gyors kalibrálásra volt csak időm,de nekem is picit magas lett a deltaE-je, de mindenképpen meg kell nyomkodnom alaposabban, mert tényleg csak egy gyors rápillantásra volt időm.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kicsiny mancsomba kaparintottam egy ilyen ASUS-t. Majd irok róla pár jó szót hamarosan
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
i are robot #182 üzenetére
áhá...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #165 üzenetére
Az EiZO minőségben ezek felett (kellene hogy) legyen, ez sajnos már egy ideje szerintem nem teljesen igaz. Tradicionálisan grafikai munkára szánt professzionális monitork gyártói ők. Egy időben gyakorlatilag nem volt más választásod, ha igazán jó monitort szerettél volna. Szerintem valahogy "ugyfelejtették magukat", és már több gyártó is behozta őket, viszont árakban meg az ugyfelejtés az áll, igy szerintem manapság kaphatsz EiZO minőséget (vagy nagyon közel ugyanazt) olcsóbban is. Nekem ez a véleményem.
Egyébként természetesen semmi probléma nincsen velük, általában nagyon jók a termékeik (alsóbb kategóriában szerintem ez sem mindig igaz egyébként), csak drágák.
Én azt javaslom, ha komolyabb összeget szánsz az ügyre, és kevesebb kompromisszumot szeretnél kötni (vagy egyáltalán nem akarsz) akkor az NEC háza táján is szét kellene nézned.
Közben nézem, hogy max. 150k amit rászánsz. Én ebben az árban azt mondom az uj ASUS-t érdemes lehet megnézni, elég jónak igérkezik (egyelőre még nem találtam egyik itthoni forgalmazónál sem készleten), illetve vele összevetve az U2410-es DELL-t. Nagyon más lehetőséged ebben a kategóriában nincsen.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #159 üzenetére
DELL U2410?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tudom miről beszélsz de én ezt eddig nem láttam egyik iPaden, és Galaxy Tab-on sem. Szerintem gondoltak rá. Egyébként is ez a para csak Win-es ClearType-nál ennyire erős (inkább ugy mondanám, hogy a többi op.rendszernél nincs,de ezt nem merem biztosra állitani, az a biztos, hogy én nem látom). Attól meg az ég óvjon engem, hogy egy win7-es tabletet kézbevegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest