- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
janos666 #152 üzenetére
Nem rossz, hogy 20-as fényerő és nem kontrasztcsökkentős LUT-görbe mellett jön ki a 120(?) cd/m2... Találkoztam már olyannal, ahol 5 alá kellett vinni hozzá.
Viszont kiemelném, hogy meghagytad a Stadard mód eredeti gammáját, aminél túl világos a kép. Sokkal jobban néz ki 2.2-es gammával.
Az sRGB-nál látom, arra törekedtél, hogy betöltetlen LUT görbe mellett is tökéletes legyen a fehéregyensúly -- a lehető legmagasabb kontrasztarány helyett.
Pedig azt a minimális eltérést, ami akkor lenne, ha a kék itt is 255 és a többi ennek megfelelően magasabb, kompenzálja a LUT.
(#153) ddekany: Jó, hát én sem mondtam, hogy hibátlan.
(A TN mellesleg fölfelé sötétedik, lefelé pedig inkább világosodik, ráadásul úgy, hogy nincs egyfajta "holtjáték", amin belül maradva az elmozdulásban még nem látható a változás. Az IPS-ben az a jó ebből a szempontból, hogy nagyjából a képernyő szélei által határolt térrészben, értelmes távolságan szinte észrevehetetlen a váltázás, nem késztet mozdulatlanságra. Ez H/e-IPS-re értendő, a korábbi S-IPS még jobb volt ebben, de a nagyobb kontrasztarány érdekében szűkítettek rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest