Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz hombre[EU] #32 üzenetére
Az hogy nem jön be a tervük, meg az hogy nincs tervük hatalmas különbség.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz hombre[EU] #30 üzenetére
Nem az én kompetenciám, de kizártnak tartom, hogy az ms felfuttat egy olyan szolgáltatást, ahol nem látják, hogyan fogja ez megérni nekik.
-
hombre[EU]
veterán
csakhogy a gamepass egy veszteséges modell...azért van,hogy behúzzon az xbox rendszerbe és tōlük vásárold a kodot meg a fifát és ott költsd a pénzed mtx-ekre.
hogyan lesz a streaming (farmok kiépítése,karbantartása,fejlesztése) annál jobb opció,mint legyártani a hardwaret és nyereséggel árulni?Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
szuper varos
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Tomix24
addikt
[link] 300Ft ma pl a 3 hónap ultimate előfizu.
Csak kell csinálni egy microsoft profilt, és akár mobilon is lehet bluetooth-osan kapcsolva egy Xbox joy-al Forza 4-el játszani...
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
És vajon egy TV-hez is lehet majd sok kontrollert kötni?
Én kérek elnézést!
-
VTom
veterán
A Sony megvárja, amíg kitapossák előtte az utat. Ha beszáll majd a stream bizniszbe, ugyanúgy lesz egy masszív játékosbázisa, a minőségi játékoknak köszönhetően.
Addig nekik tökéletes a jelenlegi modell.
Meg nekem is[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
arty
veterán
Most még. Hosszabb távon a 4200/hó-val kell számolni, a beetetési szakaszban nyilván nyomják (dotálják) rendesen.A "900 forintos AAA játékok" fenntarthatatlanok.
És azért ez egy eléggé korlátolt menü jelenleg. Aki a tévéjén a gamepass kínálatát kapja CSAK, hát sajnálom érte, rengeteg jó játékot kihagy. Plusz, időre kell letolnia sok játékot, nincs lehetőség ujrajátszani, még elmerülni benne, patikamérlegen jön a "következő adag", elédteszik, zabáld Arról nem beszélve, hogy ha a modell elterjed, miféle játékok jönnek majd... (a modellre szabott szemét esete ). Lásd még free to play szenny-hegy mobilon.
Játszod, amit épp engednek, amikor épp engednek. Szerintem ez borzalmas jövő (álá netflix).
Amikor ilyen híreket olvasok, drukkolok a sonynak... (pedig őket is rühellem, inkompetens banda).#18 medica hátpersze kb mint eddig... (mindenféle összehasonlításban gyalázza az ms játékrészlegét a sony/nintendo)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
veterán
Akkor ez jó nagy seggberúgása a Sonynak.
duree54
-
Cadal
őstag
Az aprón vettem - megbízható eladótól - Xbox Live Gold: 12+1 havi - 13 990Ft + erre jött a most akciós (1 + 2 hónap) 300 Ft.-os GPU ami a meglévő live előfizetést upgradeli GPU-ra.
De ha valakinek nem él a 300 Ft.-os első vételi akció, akkor is Xbox Live Gold: 12+1 havi - 13 990Ft + 4190 1 havi GPU. kb. 1300 Ft./hónap. És ebben semmi okosság nincs. Ennyiért meg lehet venni.
-
AssAssynn
őstag
Mennyire szabad ezt várni?
Mert jól hangzik nagyon, csak kérdés mennyire lesz élvezhető és milyen árban megy majd."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Prof
addikt
MIcrosfot ahogy eaz elmult 20evben tovabbra is egy szoftver ceg felsosorban. Kb. Leszarjak, hogy a sokszor vesztesegesen par dollar nyereseggel elaadott konzoljukat hanyan veszik amig sokan elofizetnek GAMe passra es veszik jatekokat.
OK nem egy pici nintendo vagy Sony.. akinek a hardvereladas/jatek exkluzivitas a kenyere. -
joey04
titán
Ez jó irány. A következő generációnál talán valós alternatíva lehet.
-
jozsef8
aktív tag
Most fizettem elő rá újra, kilróbáltam az androidos xcloudot, engem megvettek. Jöhet TV-re, ez nagy pirospont nekik!
-
Polllen
nagyúr
-
félisten
Jó az irány, illetve a lehetőség, de a TV-k szoftvereinek támogatottságát elnézve inkább vennék egy normális androidos TV boxot, aztán az Play áruházas Xbox app-ot használnám, ha nem lenne a TV is egyből androidos... bár azoknak is kétséges a frissítése.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
siposz
aktív tag
Ha tényleg működik, akkor ki fog XBOXot venni?
-
LLP-11Ker
csendes tag
Központosított szervereken a legerősebb hardverekkel a legújabb játékokon játszani havi előfizetési díjért?
Lassan véget ér a melyik platformon olcsóbb játszani (PC van PS) csata, ha jó lesz az árazása... -
Polllen
nagyúr
Ennél kényelmesebb nem is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest