- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejj, csak most esett le... és a Space Hulk: Deathwing az SMAFU?
-
Prosector
addikt
válasz
logitech25 #112 üzenetére
A vga-d topikjaba irj, ez halott.
A fraps topikban is oktoberben volt az utolso post.
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnek!?
Játék közben szeretnem tesztelni a videokártyát a Fraps (fps) számlálóval,de nem reagál :/
Pár napja meg jó volt,de ma mar nem.Vettem új videokártyát ma es nem tudom mi lehet a gond.
Segítsetek legyszives!?Köszönöm.
-
Egyedül a Deus Ex fogott meg, a Star Citizen meg számomra végül hatalmas csalódás lett. Azzal vették el a kedvem, hogy teljesen hiteltelennek tartom a jövôképüket; még Adam Jensen-szerû karakterekre -cyborgokra- sincs semmi esély benne. Tudom, hogy így kényelmesebb nekik, de meg lehetett volna oldani a hitelesebb jövôt, ha igazán törekedtek volna rá. Mivel nem tették, a játékuk megragadt a 20. században. Akár Verne is kitalálhatta volna az egészet. CR generációjának ôszülô emberei szép ûrhajókkal... -nekem ezt nem veszi be a gyomrom sajnos. Pedig másként megírva a Star Citizen lehetett volna álmaim játéka.
-
Johnnyxy27
aktív tag
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #107 üzenetére
Mar kiprobaltam, csak vmiert ujra kellett rakni a wint es meg nem tettem vissza.
Sokat dob a jatekon.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Prosector #106 üzenetére
akkor próbáld ki a cinematics modot, mert teljesen új játékot csinál belőle, nem csak a grafika ver meg mindent, amit eddig láttam, hanem új fegyverek, a pályák néhol át vannak szerkesztve,ahol mész a buggyval a parton ravenholm után, ott korom sötét van, rendesen el lehet benne tévedni, a nehézségi szint meg über brutál, a légitank 2 lövésből leszed, mint ahogy a combine-osok is
!
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #104 üzenetére
A hl2 a masik istenkiraly jatek, az is benne van az elso 5ben nalam.
-
Ubul86
őstag
válasz
Johnnyxy27 #100 üzenetére
xbox demo alapján én se vettem volna meg a Dying Light-ot, eléggé a közepébe csöppentem mindennek, és semmi előzmény, hogy mit-hogy-merre...utána PS4-re volt leakciózva zavvi-n, behúztam, elkezdtem játszani, és alig tudtam abbahagyni. Az biztos, hogy nem mindig az első benyomástól függ, hogy egy játék tetszik -e vagy sem
Evil Withinnél is így vagyok most, majdnem eladtam 30 perc után
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #102 üzenetére
Akkor surgosen potold a hianyossagod!
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #100 üzenetére
A DL nagyon jo jatek.
Miutan megszerzed a drop kick-et es melle a more damage-et, nagyon fun. En csinaltam kb. 1500 killt csak igy, rugdostam a zombikat neki mindennek.
Nagy elmenytol fosztanad meg magad, ha kicsit is bejon az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest